Haberler

Tarım Aracında Tehlikeli Yolculuk

Samsun’da, yasak olmasına rağmen trafiğe çıkan tarım aracı patpatta yolculuk eden tarım işçileri, Manisa’da 15 kişinin öldüğü kazadan ders alınmadığını ortaya koyuyor.

Samsun'da, yasak olmasına rağmen trafiğe çıkan tarım aracı patpatta yolculuk eden tarım işçileri, Manisa'da 15 kişinin öldüğü kazadan ders alınmadığını ortaya koyuyor.

Özellikle Karadeniz Bölgesi'nde çiftçilikle uğraşan vatandaşların en çok tercih ettikleri, halk arasında 'patpat' olarak adlandırılan tarım araçları, yasak olmasına rağmen karayolunda tehlikeli yolculuğa çıkıyor. Trafiğe çıkan tarım araçları, arkasında birçok insanı taşıyarak kazaya davetiye çıkarıyor.

Çarşamba- Salıpazarı- Ayvacık ilçelerinde görülen tarım araçlarının trafikte ehliyet ve plaka zorunluluğu olmaması çiftçiler için büyük kolaylık olurken, karayolunda otomobille seyir halinde ilerleyen sürücüler konu hakkında yetkililerin kalıcı bir önlem alınmasını istiyor. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karadeniz Bölgesi Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title