Haberler

Tarıkdaroğlu'na Yeni Görev

AK Partiden 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Sağlık Bakanı Baş Danışmanı Zafer Tarıkdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı özel kalem müdürlüğü görevine getirildi.

AK Partiden 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayı olan Sağlık Bakanı Baş Danışmanı Zafer Tarıkdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı özel kalem müdürlüğü görevine getirildi. Bugün ataması yapılan Tarıkdaroğlu, görevine başladı.

TARIKDAROĞLU KİMDİR:

İlk, orta ve lise eğitimini Erzurum'da tamamladı. Lisans eğitimini Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinde; Yüksek Lisans eğitimini Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yaptı. 2004 yılında AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği ile başladığı teşkilat çalışmalarına, AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanlığı (İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı), AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversitelerden Sorumlu 26 ilin Bölge Koordinatörlüğü görevleriyle devam etti. 2011 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Ak Parti Erzurum Aday Adayı oldu. 13 Haziran 2011 tarihinde Sağlık Bakanlığı'nda Bakanlık Müşavirliği görevine atandı. Aynı zamanda 13 Haziran 2011 tarihinden 24 Ocak 2013 tarihine kadar Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın Siyasi Danışmanlığını yaptı. 61. Hükümette Sağlık Bakanı olan Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da Siyasi Danışmanı olarak görev yapmaya devam etti. Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Üyeliği'nde bulundu. Afrika Anadolu Derneği'nde Yönetim Kurulu Üyeliği yapmakta. Youth Exchange (Gençlik Değişimleri) kapsamında Polonya, Avusturya, İsviçre, Slovakya, Almanya'daki programlara katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sağlık Bakanlığı AK Parti Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title