Haberler

Tarıkdaroğlu 6'da 6 İçin Durmuyor

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Tarıkdaroğlu, kent merkezinde kamu kurumları ve esnaf başta olmak üzere her kesimden vatandaşı ziyaret ederek 6'da 6 için destek istedi.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor. Tarıkdaroğlu ilk olarak Aşağı mumcu esnafını ziyaret etti. Tarıkdaroğlu, esnafın sıkıntılarını dinleyerek, 7 Haziran'ın ardından tüm sorunların çözümü için topyekün bir seferberlik başlatacaklarını ifade etti.

Daha sonra Yukarı Mumcu esnafını ziyaret eden genç aday, Toprak Mahsulleri Ofisi, Orman Bölge Müdürlüğü, Türkiye İstatistik Kurumu ve Sosyal Güvenlik Kurumunu ziyaret ederek kurum yetkilileri ile görüştü personeli tek tek çalışma odalarında ziyaret ederek destek istedi.

İstikrarın devamı ve tam bağımsız bir Türkiye için 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunun altını çizen Tarıkdaroğlu: "7 Haziran seçimleri çocuklarımızın geleceğidir. Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna taşımak, gelişmiş ilk 10 ülke arasında yer almak istiyorsak darbe anayasası ile bunu başaramayız; küresel bir güç olamayız. Bunu gerçekleştirebilmek için yeni, sivil bir anayasa oluşturmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title