Haberler

Tarık Daşgün'ün Zor Maçı

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Aydınspor 1923’ü çalıştıran ve şimdi de Gümüşhanespor’un teknik direktörlüğünü yapan Tarık Daşgün, hafta sonu Gümüşhanespor ile Aydınspor 1923 arasında oynanacak maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Aydınspor 1923'ü çalıştıran ve şimdi de Gümüşhanespor'un teknik direktörlüğünü yapan Tarık Daşgün, hafta sonu Gümüşhanespor ile Aydınspor 1923 arasında oynanacak maç öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Daşgün, "Takım olarak çok önemli bir maça çıkacağımızın bilincindeyiz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Gümüşhanespor ligin 8. haftasında Ege ekiplerinden lider Aydınspor 1923 ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezonun ikinci yarısında Aydınspor 1923'ü çalıştıran Tarık Daşgün, bu sezon Gümüşhanespor'u çalıştırırken zorlu maç öncesi de maçı değerlendirdi. Aydınspor 1923 ile Play-Off'un kapısından dönen ve bu sezon da Gümüşhanespor'da yenilgisiz olarak takımını liderliğe oturtan Daşgün, geçen yılki takımına karşı zorlu bir maça çıkacak. Maç öncesinde bir değerlendirme yapan başarılı teknik adam Daşgün, Aydınspor 1923'te çok güzel günlerinin geçtiğini ifade ederek, maçta rakip Aydınspor 1923'e başarılar diledi.

"Aydınspor 1923'ün gücünü biliyorum"

Çok önemli bir maça çıkacaklarının farkında olduklarını kaydeden Daşgün, "Ben Aydınspor 1923'ün gücünü biliyorum. Lige kötü bir başlangıç yapsalar da toparladılar ve kendi gücünü de göstermeye başladılar. Her maça nasıl hazırlanıyorsak Aydınspor 1923 maçına da o şekilde hazırlanıyoruz. İnşallah sahaya da kazanmak için çıkacağız. Bu lig duygusallık kaldırmaz. Bu anlamda kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Çünkü bir hedefle başladık ve bu hedef doğrultusunda da adım adım ilerliyoruz. İnanmış, ciddi ve birbirine kenetlenmiş bir ekibim var. İnşallah bu maçı da kazasız atlatırız. Takım olarak çok önemli bir maça çıkacağımızın bilincindeyiz" ifadelerini kullandı.

"Takım hakkında bilgim var"

Aydınspor 1923 hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Daşgün sözlerine şöyle devam etti:

"Aydınspor 1923'ün maçlarını bu sezon kendim izlemesem de takım hakkında bilgim var. Zaten oyuncuların çoğunu geçen seneden tanıyorum. Bu tür zorlu maçlar öncesi oyuncuların form durumlarına bakmak gerekiyor. Takımın son durumu ne olduğunu görmek gerekiyor ve bu anlamda ben de gördüğümü söyleyebilirim. Geçen sene bir arada olduğumuz ve birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz oyuncu kardeşlerimin Allah gönlüne göre versin ve inşallah başarılı bir sezon geçirirler"

"Grubumuz ölümlerin ölümü"

İçinde bulundukları kırmızı grubu da değerlendiren Daşgün, "Grubumuz ölümlerin ölümü olarak değerlendirilebilir. Çok zor bir gruptayız. Geçen sene ne olacağını az küçük tahmin edebiliyorduk. Bu grup gerçek Türkiye liglerinin en zor gruplarından biri. Kayseri Erciyes takımı bu ligde çok can yakar. Gençlerle ve altyapıyla oynayan bu takım dirençli ve saldırgan oyun anlayışlarıyla rakiplerini zorlayacaklar. Herkes iyi takım kurmuş ve her takım ayrı hedefi var. Bu yüzden çok sıkıntılı bir lig. Hiçbir şekilde konsantrasyon bozmamak ve mağlubiyetlere takılmamak lazım. Bu ligde bir hafta kaybedip diğer hafta deplasmanda kazanmak gibi her türlü sonuçlar alınabiliyor. Lig geçtikçe güzelleşiyor. İlk 6-7 hafta ligi tanıma haftası ve giriş haftasıdır. Bu süreci tanıma ve kayıpsız geçiren takımlar ikinci bölüme daha rahat girer. Biz de inşallah ikinci bölüme daha rahat bir giriş yapmak istiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aydınspor 1923 Gümüşhanespor Ege Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title