Haberler

Tarihi Taşköprü'de İftar

Tarihi Taşköprü'den genel ve detay görüntüler- Vatandaşlara yemeklerinin dağıtılması- Oruçların açılması- Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın konuşması- Adana Valisi Mustafa Büyük'ün konuşması Tarihi Taşköprü'de iftar- Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar: "Türk Kızılay'ı milletinden aldığı güçle milletine hizmet etmeye devam ediyor" Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Türk Kızılayının milletten aldığı güçle millete hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Tarihi Taşköprü'den genel ve detay görüntüler- Vatandaşlara yemeklerinin dağıtılması- Oruçların açılması- Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar'ın konuşması- Adana Valisi Mustafa Büyük'ün konuşması Tarihi Taşköprü'de iftar- Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar: "Türk Kızılay'ı milletinden aldığı güçle milletine hizmet etmeye devam ediyor" Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Türk Kızılayının milletten aldığı güçle millete hizmet etmeye devam ettiğini söyledi.Akar, Türk Kızılayı Adana Şubesi'nce Seyhan Nehri'nin üzerinden geçen tarihi Taşköprü'de düzenlenen iftara katıldı. Akar, burada yaptığı konuşmada, tarihi bir mekanda toplumun her kesimini iftar sofrasında buluşturan Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yöneticilerine teşekkür etti.İftara katılan vatandaşların da ramazanını tebrik eden Akar, "Türk Kızılay'ı milletinden aldığı güçle milletine hizmet etmeye devam ediyor. Bugün geldiğimiz vaziyette ülkemizde olan olayların hepsine Türk Kızılayı olarak milletimizin merhamet elini ulaştırmaya gayret ediyoruz ve edeceğiz" dedi.Akar, ramazanın ve Kadir Gecesi'nin insanlığa hayırlar getirmesini de diledi.Adana Valisi Mustafa Büyük ise ramazanın son günlerinde tarihi bir mekanda toplumun her kesimi ile beraberce iftar yaptıklarını ifade etti.Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Büyük, "Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Hep beraberce bayrama erişmek diliyorum" diye konuştu.Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ramazan Akyürek de tarihi Taşköprü'nün kentin simgesi olduğunu belirterek, burada vatandaşlarla bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ise iftara katılanlara teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Büyük Türk Kızılayı Taşköprü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (1)

DEDESiVANLInenesiKAYSERİLİYALNIZKOVBOY:

Dünya üzerinde halen kullanılabilen ender güzellikte tarihin en eski köprüsüdür. Böyle bir etkinlik hem dini yönden hemde insanlarımızın kaynaşması aynı aşı ekmeği paylaşması açısından çok güzel anlamlı olmuştur. Ayrıca bu tarihi eserimizi gelecek nesillere aktaralım koruyalım. Bu etkinlikde emeği geçen kurumlara şahıslara teşekkür ederim.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title