Haberler

Tarihi Mekanda Kahvaltı Keyfi

Güncelleme:

İş adamı Aziz Elaldı, Pazar günkü Yeşil Bursa maçı öncesinde Diyarbakırspor'a kahvaltı verdi. Tarihi Hasanpaşa Hanı'nda verilen kahvaltı keyifli bir ortamda geçti.

Ligdeki 4.hafta mücadelesinde Pazar günü Yeşil Bursa ile kendi sahasında karşılaşacak olan Diyarbakırspor, önemli maç öncesinde tarihi mekanda kahvaltı yaparak moral depoladı. Diyarbakırspor ve Büyükşehir Belediyespor'un eski yöneticilerinden olan iş adamı Aziz Elaldı tarafından Mustafa'nın Kahvaltı Dünyası'nda verilen kahvaltıya teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Keyifli bir ortamda geçen kahvaltıdan sonra tarihi handa resim çektiren Yeşil-Kırmızılılar, daha sonra İslam dünyası için 5.haremi şerif sayılan Ulu Cami'yi gezdi.
Tarihi mekanlarda kısa bir gezinti yapan futbolcular, kentin tarihi dokusuna olan hayranlıklarını dile getirdi.

Kulüpten Teşekkür Açıklaması

Kulüpten yapılan açıklamada takımın Yeşil Bursa maçına çok iyi hazırlandığı ifade edilerek, takıma kahvaltı veren iş adamı Aziz Elaldı'ya teşekkür edildi. Açıklamada,"Daha önce Diyarbakırspor'a katkısı olan hemşerimiz Sayın Aziz Elaldı tarafından takımımıza kahvaltı verilmiştir. Bu jestinden dolayı kendisine teşekkür ederek, takımı sahiplenme adına gösterilen bu tavrın herkese örnek olmasını diliyoruz. Takımımız Yeşil Bursa maçına moral ve motivasyon olarak hazır durumdadır. Tek düşüncemiz 3 puan alıp şampiyonluk hedefine giden yolda kayıp yaşamamaktır" denildi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Hasanpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title