Haberler

Tarihi Köprüde İftar

Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından tarihi Taşköprü'de iftar programı düzenlendi.

Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından tarihi Taşköprü'de iftar programı düzenlendi.

Seyhan ve Yüreğir ilçelerini birbirine bağlayan tarihi köprüde düzenlenen iftar programında kent yöneticileriyle vatandaşlar bir araya geldi.

AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, programda yaptığı konuşmada, Türk Kızılayı gibi kurumsal yapılara sahip çıkarak dünyanın daha huzurlu ve güvenli bir yer haline gelmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Türkiye'nin Suriyeli mültecilere yaptığı yardımlara da değinen Sarı, şunları söyledi:

"Bugün ülkemiz, dünyanın en büyük mültecilere yardım operasyonunu kimseye ihtiyaç duymadan yürütebiliyorsa bunda Türk Kızılayı'nın çok büyük rolü vardır. Bu insani hareketin içerisinde yer alan her bir bireye şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz üzerinde oynanan tüm oyunlara rağmen güçlü ve istikrarlı Türkiye yolunda ilerlemeye devam ediyoruz."

Türk Kızılayı Adana Şubesi Başkanı Ramazan Saygılı da yedinci kez iftar programı düzenlediklerini ifade ederek tüm katılanlara teşekkür etti.

Davetliler İl Müftüsü Hasan Çınar'ın yaptığı dua ile iftarlarını açtı.

Programa, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Türk Kızılay'ı Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet İşgüzar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Ak Parti Taşköprü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title