Haberler

Tarihi Eser Kaçakçılarına Darbe

Güncelleme:

Küçükçekmece'de Güven timleri 4 günlük takibin ardından bir evden tarihi eser çaldıkları belirlenen zanlıları malzemelerle birlikte yakaladı.

Güven Timleri Şube Müdürlüğü Motorize Timler Büro Amirliği'ne bağlı Küçükçekmece Motorize ekipleri Florya'da bir evde gerçekleşen hırsızlık sonrası eşgalleri belirlenen zanlıları 4 gün boyunca adım adım takip etti.Ekipler dün akşam saatlerinde daha önce de çeşitli suçlardan sabıkası bulunan R.Ç. ( 35 ), Y.U. ( 23 ) ile birlikte ( 20 ) yaşındaki M.Y’yiçaldıkları malzemelerle birlikte Kanarya İstasyon Mahallesinde yakaladı. Zanlıların araçlarında yapılan aramalarda Florya'da ki evden çalınan çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.Ele geçirilen bir kılıcın üzerinde sahibinin yazdığı "Bu kılıç dedem Mehmet'e ait Sarıkamış savaşına gitti geri dönemedi"yazısı dikkat çekti. İlk ifadeleri Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliğin de alınan zanlılar daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

VOLKAN KAYALAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title