Haberler

Tarihi Buluşma!

Avrupa’da tarihi bir başarıya imza atarak, üç farklı kupada finallere ve final four’a ulaşan 6 Türk takımının kaptanları ilk kez bir araya geldi ve bu ay içerisinde verecekleri zorlu kupa mücadeleleri hakkında açıklamalarda bulundular.

Hürriyet gazetesinden Ahmet Ercanlar, spor tarihimizde ilk kez aynı günlerde Avrupa'da şampiyonluk kovalayacak olan voleybol takımlarının kaptanları buluşturdu. İşte tecrübeli oyuncuların bu başarı öyküsü hakkındaki görüşleri…

Hüseyin Koç - Halkbank

Türkiye'de en başarılı spor branşı voleybol. Şu an tüm branşlar içinde bir numarayız. Erkeklerde ilk kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanmak istiyoruz. Takım olarak teşekkür borçlu olduğumuz başkanımız Selahattin Süleymanoğlu bankanın en zor günlerinde Final Four'u Türkiye'ye getirdi.

Seda Tokatlıoğlu - Fenerbahçe

Fenerbahçe taraftarının da desteği ile kupayı Türkiye'ye getireceğiz. Aynı gün iki finali karnaval gibi yaşayacağız. Takımımız Avrupa'nın en iyilerinden. Şampiyonluğu mutlaka kazanacağız. Seyircimizden tek isteğimiz var bizi yalnız bırakmasınlar. Bir günde iki kupa kaldıracağız.

Arslan Ekşi - Fenerbahçe Grundig

Her şeyden önemlisi taraftarımızın desteği... Çok iyi bir takımımız var. Rakibimize göre çok daha iyiyiz. Kupayı burada kaldıracağız. Fenerbahçe taraftarlarının gururlanacağı bir gün yaşatacağız. O gün salonun tıklım tıklım olmasını istiyoruz. Onların vereceği destek bizim için çok önemli...

Esra Gümüş - Eczacıbaşı Vitra

Çok zorlu bir şampiyona olacak. Bu bir turnuva… Yarı finalde oynayacağız. Her ne kadar onlar favori gibi olsa da o maçı kazanıp finale biz yükselmek istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ancak kim kazanırsa kazansın şampiyonun Türkiye'den çıkacağından eminiz...

Natalia Hanikoğlu - Beşiktaş

Beşiktaş taraftarına bir Avrupa Kupası sevinci yaşatacağız. Yarı finaldeki rakibimiz finaldeki rakibimizden daha güçlüydü. Finalde genç bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Ancak, tecrübemizle bu karşılaşmaları kazanarak Beşiktaşlı taraftarları sevindireceğiz.

Gözde Sonsırma - Vakıfbank

İki Türk takımının Final Four'da olması Türkiye için gurur verici. Favorisi olmayan bir karşılaşma. Bu tarz karşılaşmalarda o gün kim daha iyi bir günündeyse maçı kazanır. Eczacıbaşı da çok önemli bir takım. Türk takımlarının Avrupa'da bu kadar başarılı olması hepimizi gururlandırıyor.

Haberin tamamını okumak için tıklayın...

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Fenerbahçe Hürriyet Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title