Haberler

Tarih Kitaplarında Kaçırılmayacak Fırsat

Güncelleme:

Çanakkale Zaferi'nin de gerçekleştiği Mart ayında NT Mağazaları'nda satışa sunulan tarih kitaplarında yüzde 45'e varan indirimler uygulanıyor

NT Mağazaları'nın Türkiye genelindeki tüm şubelerinde tarih kitaplarında yüzde 45'e varan indirimler 7 Nisan'a kadar devam edecek. Okurların tarih konusunda doğru kaynaklara uygun şartlarda ulaşmasını sağlayacak kampanya kapsamında farklı yayınevlerinin kitapları uygun fiyatlarla okurlarla buluşacak.

Kampanya ile ilgili açıklama yapan NT Pazarlama Müdürü Ümit Apak şunları söyledi: "Kampanya ile NT'den alışveriş yapan kitapseverlere kaçırılmayacak fırsatlar sunmayı amaçlıyoruz. Odağında her zaman eğitim ve kültür olan NT Mağazaları olarak tarihin doğru bir şekilde öğrenilmesine destek olmak istiyoruz. Bu amaçla; 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni de içerisine alan Mart ayında Tarih bilincini müşterilerimizde canlı tutabilmek adına tüm tarih kitapları için geçerli olan bu kampanyayı hazırladık. Müşterilerimizin tarihe olan ilgilerinin artmasını amaçlayan kampanya ile her yaştan kitapseverin tarihimiz ve değerlerimiz konusunda bilinçlenmesine katkı sağlayacağız."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çanakkale Zaferi Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title