Haberler

Tarhan ve Akar ile Bir Dizi Ziyaret Yaptı

Güncelleme:

Sönmez " hizmetlerin planlamasını yaptık"

CHP Kartepe Belediye başkan Adayı Yaşar Sönmez, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, vatandaşlardan destek istediler.

Sönmez ve Tarhan'a Kartepe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Kurşunluoğlu, Nurcihan Özdağ, İpek Kavurma. Meclis Üyesi Adayları Ayla Demir, Necati Pehlivan, Nilay Merttürk, Mine Koç, Yasin Yılmaz. Erol Hoşoğlu ve İsmail Akbaş'ın da eşlik etti.

CHP ekibi ilk olarak S.S 87 Nolu Uzunçiftlik Kamyon ve Tır Kooperatifini ziyaret etti. Eşme, Ahmediye Köyünü de ziyaret eden heyet, Köseköy pazarını da karış karış gezerek hem pazarcılarla hem de vatandaşlarla sohbet ettiler.

Sönmez gittiği her yerde, Büyükşehir adayı Tahsin Tarhan ile birlikte Kartepe'nin dünya çapında tanınan turizm kenti haline dönüştürüleceğini, hizmet bakımından dört bölgeye ayırarak yapacakları turizm, ticaret, sağlık, tarım projeleri ile hem bölgenin kalkınacağını, hem esnafın kazanacağını anlattı. Ulaşımdan, sağlığa, issizlikten imara kadar tüm sorunların çözüme kavuşturulacağını anlatan Sönmez, "Kartepe'de her kesim için çözüm ürettik. Kimseyi dışlamadan, siyasi ayrım yapmadan,Kartepe sevgisinde herkesle buluşacağız. 5 Yılda büyük dönüşümlere imza atacağız"dedi.

Büüyükşehir adayı Tarhan da, kendi büyük projeleri dışında Sönmez'in projelerinde destek vereceklerini ifade ederek, "bu ekip Kartepe'de yeni bir dönem açacak"diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title