Haberler

Tarhan, Ödülü Kadın Üreticilere Hediye Etti

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kadın Üretici Pazarı’na SODEM tarafından verilen ‘Yılın Tarım Projesi’ ödülü pazardaki üretici kadınlara hediye etti.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kadın Üretici Pazarı'na SODEM tarafından verilen 'Yılın Tarım Projesi' ödülü pazardaki üretici kadınlara hediye etti.

Başkan Tarhan, 12-13 Mart 2016 tarihlerinde düzenlenen Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Yerel Yönetim Ödülleri'nde aldığı 'Yılın Tarım Projesi' ödülünü Kadın Üretici Pazarı'ndaki kadınlara götürdü. Kadın Üretici Pazarı'nda kadınlarla bir araya gelen Tarhan, kazanılan ödülün kadın üreticilerin eseri olduğunu söyledi. İzmir Seferihisar'da yapılan SODEM Ödülleri kapsamında Yılın Tarım Projesi ödülünü kazandıklarını belirten Tarhan, "Kadınları her yerde daha ön safa çekmek istiyoruz. Partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ödül törenine geldi. Onların tarafsız olarak hazırladığı jüri tarafından yapılan projeler katılımcı belediyeler tarafından jüriye sunuldu. Bir kitapçık halinde hazırlanan başvurular jüri tarafından incelendi. Kadın Üretici Pazarı jüri tarafından ödüle layık görüldü. Ben Sayın Kılıçdaroğlu'nun imzalı belgesini sizlere takdim ediyorum. Bu ödül sizlerin eseri. Ayrıca bir de başarı ödülü verildi. Bu da sizlerin eseri, bu ödül de sizlere ait. Orada televizyon kanalında yaptıkları söyleşide de söyledim; 'bu ödülü bizim Mezitli'deki kadınlarımız alıyor' diye. Sizlerden daha büyük başarılar bekliyorum. Sizlerin daha mutlu olmasını bekliyorum. Gelecekte hep birlikte daha güzel günlerde birlikte oluruz. Bugüne kadar vermiş olduğunuz özveri için sağ olun" dedi.

Tarhan, konuşmasının ardından ödülü karınlara verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Neşet Tarhan Mezitli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title