Haberler

Tarhan'an Mahalleleri Ziyaretleri Sürüyor

Güncelleme:

Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, yeni belediye yasası ile köy statüsünden mahallelere dönüştürülerek belediyeye bağlanan mahalleleri ziyaret edip vatandaşlarla görüştü.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yeni belediye yasası ile köy statüsünden mahallelere dönüştürülerek belediyeye bağlanan mahalleleri ziyaret edip vatandaşlarla görüştü.

Ziyaretlerine Kocayer Mahallesi'nden başlayan Başkan Tarhan, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi. Belediyeler yasası ile sınırları genişleyen Mezitli ilçesinde bu vesileyle ilk defa kar yağışı ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Tarhan, konuyla ilgili ne gerekiyorsa vatandaşlarının mağdur olmamaları için yapacaklarını dile getirdi. Ziyaret edilen mahallelerde oldukça samimi karşılanan Tarhan, Zeybekler Mahallesi'nde eskimiş olarak gördükleri Türk bayrağının yerine ise yenisini hediye etti. Başkan Tarhan, Zeybekler Mahallesi'nde 2015 Haziran ayında gerçekleşecek olan 'Kiraz Festivali' ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alarak her türlü desteği sağlayacaklarını kaydetti. Tol Mahallesi'nde ise geçimini tavuk çiftliğinden sağlayan vatandaşların karşılaştıkları sorunlarının çözümleri üzerine konuştu.

Takanlı ve Pelitkoyağı mahallelerindeki vatandaşların önerilerini yerinde değerlendiren Tarhan, Kuzucu ve Çevlik mahalle sakinlerine topluca gezi ve sinema etkinlikleri düzenleyeceklerinin müjdesini verdi. Özellikle şubat ayı karne tatilinde, öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilecek etkinliğe, Çevlik Mahallesi'nde bulunan kadınlar da davet edildi. Kadınların sosyal alanlarda oldukça aktif olduğunu gözleyen Başkan Tarhan, kadınları üretici pazarında çalışmaları için teşvik etti. Kadınların ekonomik bağımsızlığını kazanmalarının önemine değinen Tarhan, Mezitli Belediyesi tarafından düzenlenecek olan toplu sinema ve tiyatro etkinlikleri gibi bir takım sanatsal faaliyetlere kadınların da mutlaka katılması gerektiğinin altını çizdi.

Mahalle muhtarları eşliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, mahalle sakinlerinin oldukça misafirperver oldukları ve ziyaret öncesinde ikramlarda bulunmak amacıyla önceden hazırlık yaptıkları gözlendi. Ziyaret sonrası Başkan Tarhan, vatandaşlarla bolca fotoğraf çektirdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Ömer Tarhan Mezitli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title