Haberler

Taraklı Meydan Projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Meydan Projesi'ne ilişkin hazırlıkların sona erdiğini bildirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Taraklı Meydan Projesi'ne ilişkin hazırlıkların sona erdiğini bildirdi.

Toçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Taraklı'nın tarihi dokusuyla uyumlu 2 bin 500 metrekarelik alana yayılan bir meydan inşa edeceklerini belirtti.

Şehre yeni yaşam alanları kazandırma konusunda kararlı bir yol izlediklerini, Sakarya'nın muhtelif köşelerine yeni meydanlar kazandırdıklarını ifade eden Toçoğlu, "Geniş alanlara yayılan, sosyal donatıları yüksek yeni yaşam alanlarını hemşehrilerimizin kullanımına sunduk. Yeni dönemde şehrimizin güney ucu Taraklı için de yeni bir meydan hazırlığı içerisinde olduğumuzu duyurmuştuk. Hamdolsun geldiğimiz noktada Taraklı için de güzel gelişmeler yaşıyoruz" diye konuştu.

Toçoğlu, Taraklı Meydan Projesi'ni çok kısa bir sürede hazırladıklarını, projede ihale hazırlıklıklarının tamamlandığını anımsattı.

Sözleşme üzerindeki son prosedürlerin tamamlanmasının ardından yer tahsisini gerçekleştireceklerini vurgulayan Toçoğlu, "Bundan sonra da projede ilk kazmayı vuracağız. Sosyal donatıları oldukça yüksek olacak bu yeni buluşma noktası ilçemizin turizmi açısından da oldukça önemli bir yer tutacak. Taraklı'ya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Zeki Toçoğlu Sakarya Taraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title