Haberler

Taraklı Çok Programlı Anadolu Lisesi Mezunları Buluştu

Taraklı ilçesinde "Taraklı Çok Programlı Anadolu Lisesi Mezunlarıyla Buluşuyor" Paneli düzenledi.

Taraklı ilçesinde "Taraklı Çok Programlı Anadolu Lisesi Mezunlarıyla Buluşuyor" Paneli düzenledi.

Taraklı Çok Programlı Anadolu Lisesi'ndeki panelde, Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Öğretmenliği Bölümü'nde okuyan Enes Dönmez tarafından sunum yapıldı.

Daha sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü mezunu Nurullah Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Öğretmenliği Bölümü'nü bitiren Sercan Atabey ile Ege Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunu Mustafa Bostan konuşma yaptı.

Taraklı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Vekili Emre Çelik, yaptığı konuşmada, panelin 11. ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlendiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Lisemizden mezun olup Türkiye'nin çeşitli üniversitelerini kazanan, bu üniversitelerde öğrenimlerini tamamlayan mezunlarımız, üniversite hazırlık sürecindeki öğrencilerimize başarının çok da uzak olmadığını gösteren en güzel örnek. Kendi içlerinden çıkan başarı örneklerinin öğrencilerimizi etkileyeceğine inandık." - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Marmara Üniversitesi Enes Dönmez Taraklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title