Haberler

Taraftarın Enerjisi' Sahaya İniyor

Clk Boğaziçi Elektrik, gelecek ay UEFA EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı ürünlerini içeren kampanya başlattı.

Clk Boğaziçi Elektrik, gelecek ay UEFA EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı ürünlerini içeren kampanya başlattı. İçeriği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile hazırlanan 'Taraftarın Enerjisi Sahada' kampanyasıyla yıllık tüketimi 10 bin kWh'ı aşan serbest tüketiciler (aylık 350 TL'lik elektrik faturasına denk geliyor) indirimli elektriğin yanı sıra A Milli Futbol Takımı formalarının da içinde olduğu 5 farklı taraftar hediye paketinden istediklerini seçebilecek.

10 Haziran'da Fransa'nın başkenti Paris'te başlayacak UEFA EURO 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na sayılı günler kala farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar düzenledikleri tüketiciye fayda kampanyalarıyla milyonlarca futbolseverlerin heyecanına ortak olmayı amaçlıyor.

4.5 milyon abonesiyle Türkiye'nin en büyük perakende elektrik satış şirketi olan CLK Boğaziçi Elektrik de şampiyonada mücadele edecek A Milli Futbol Takımı için taraftar hediye paketli kampanya başlattı.

İçeriği Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile birlikte hazırlanan 'Taraftarın Enerjisi Sahada' kampanyasıyla Serbest Tüketici sözleşmesi yapanlara indirimli elektriğin yanı sıra Türkiye A Milli Takımı'nın ilk defa UEFA UERO 2016'da giyeceği özel tasarımlı resmi formaları hediye edilecek. Serbest Tüketiciler formanın yerine indirime ek olarak Türkiye A Milli Futbol Takımı resmi tişörtü, şapkası, futbol topu ve atkısından oluşan taraftar hediye paketlerini de seçebilecek.

'MİLLİ TAKIM HEYECANINA ORTAK OLACAĞIZ'

CLK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü İbrahim Gümüşlü, 'Taraftarın Enerjisi Sahada' kampanyasıyla birlikte Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı destekleyecek milyonların heyecanına ortak olmayı amaçladıklarını dile getirdi. Bu kapsamda indirimli elektrik avantajına ek olarak resmi ürünlerden oluşan taraftar hediye paketleri sunacaklarını anlatan Gümüşlü bunun da sektördeki Serbest Tüketici uygulamalarında bir ilk olduğunun altını çizdi.

İbrahim Gümüşlü, "Taraftarın Enerjisi Sahada' kampanyası ile müşterilerimize elektrik tüketimlerinin karşılığı faturalarında indirim verirken, aynı anda resmi taraftar ürünleriyle fayda sağlamayı amaçlıyoruz. Hem mesken hem de ticarethane abonelerimiz için hazırladığımız kampanyamızın gelecek ay başlayacak Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde yoğun ilgi göreceğini düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

HEDİYELER TFF'NİN ONLİNE MAĞAZASINDAN SEÇİLECEK

'Taraftarın Enerjisi Sahada' kampanyasıyla birlikte yıllık tüketimi 10 bin kWh'dan (aylık fatura ortalaması yaklaşık 350 TL) büyük olan tek zamanlı mesken ve ticarethane aboneleri elektrik indirimine ek olarak Türkiye Futbol Federasyonu ile birlikte hazırlanan 5 farklı hediye paketinden birisine sahip olabilecekler.

24 ay süre ile taahhüt veren ilk 2 bin 600 kişiye sunulacak hediye paketlerinde A Milli Futbol Takımı forması, tişörtü, şapkası, futbol topu ve atkısı gibi seçenekler bulunacak.

Kampanya kapsamında Serbest Tüketici elektrik satış sözleşmesi imzalayan abonelere SMS ile kampanya kodu gidecek. Aboneler bu kod ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi online alışveriş mağazası https: //eshop.tff.org 'da hediye paketlerinden birisine herhangi bir bedel ödemeden sahip olurken, gerek Fransa'daki şampiyonada gerekse de televizyon başından A Milli Futbol Takımımıza bu hediyeleriyle destek verecekler.

FOTOGRAFLI - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fransa Paris Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title