Haberler

Taraftar Şimdiden Gelecek Sezonu Düşünüyor

Bu sezon büyük fedakarlıklar sonucunda ligde kalmayı garantileyen Adıyamanspor'un hak ettiği yerde olmadığını savunan taraftarlar, yerel yöneticilerin diğer illerdeki destekleri örnek alarak, gelecek sezon Adıyamanspor'u bir üst lige çıkarak...

Bu sezon büyük fedakarlıklar sonucunda ligde kalmayı garantileyen Adıyamanspor'un hak ettiği yerde olmadığını savunan taraftarlar, yerel yöneticilerin diğer illerdeki destekleri örnek alarak, gelecek sezon Adıyamanspor'u bir üst lige çıkarak çalışmaya şimdiden başlamalarını istediler.

Bu son yeni yönetimin göreve gelmesiyle ve Vali Mahmut Demirtaş'ın büyük gayretleri ile ligde kalmayı sezonun bitmesine bir hafta garantileyen Adıyamanspor'da taraftarlar şimdiden gelecek sezonun hesapların yapılmasını istiyorlar. Adıyamanspor'un hak ettiği yerlerde olmadığını savunan taraftarlar, Vali, Milletvekilleri, Belediye Başkanı ve STK başkanlarının bir araya gelerek Adıyaman'ın tek profesyonel takımı olan Adıyamanspor'u hak ettiği lige çıkaracak çalışmalara başlaması gerektiğini belirttiler.

Adıyamanspor taraftarı olarak artık kabus görmek istemediklerini de sözlerine ekleyen taraftarlar, "Sezonun ilk haftalarında alınan başarısız sonuçlar ve şanssızlıklardan sonra ligden düşmesine artık kesin gözüyle baktığımız takımımızı, zor günde görevi devralan Hüseyin Koç ve ekibi ile yine Adıyaman'a atanır atanmaz farkını ortaya koyan 'Vali Babamız' ligde tutmayı başardı. Dışarıdan da gelen küçük desteklerle bu sezonu savuşturan takımımızın artık bir süt lige çıkması için il olarak ayağa kalma zamanı geldi. Gelecek sezon Adıyamanspor'un 2. Lig' çıkacak bir kadro oluşturması için bütün ilgili ve yetkili kurum ve kişiler artık ellerini taşın altına koymalılar. Adıyamanlılara 3. Lig layık görülmemeli. 3 sezon önce aynı lig ve grupta mücadele ettiğimiz Şanlıurfaspor bu birlik ve beraberlik sayesinde Süper Lig'e çıkmanın hesaplarını yapıyor. Neden aynı özveriyi bizim yöneticilerimiz göstermiyor. Haydi! Adıyaman'ın büyük yöneticileri, gelin bu takımı el ele vererek hak ettiği yerlere çıkaralım" diye konuştular. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Demirtaş Adıyamanspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title