Haberler

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü "Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi" Kapsamında İhale Yapacak

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP) kapsamında yapılacak TKMP kadastro harita ve bilgilerinin güncellenmesi çalışmaları eğitim ve değerlendirme toplantısı organizasyonu ihalesi yapacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi (TKMP) kapsamında yapılacak TKMP kadastro harita ve bilgilerinin güncellenmesi çalışmaları eğitim ve değerlendirme toplantısı organizasyonu ihalesi yapacak. Teklifler, Teklif açılış tarihi olan 17 Mart 2014'ten itibaren 90 takvim günü süreyle geçerli olacak.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün ihaleye davet ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti, Uluslararası İmar ve Kalkınma Bankası'ndan, Tapu ve Kadastro Modernizasyon Projesi'nin finansmanı için bir kredi almış olup bu kredinin bir bölümünün Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün gerçekleştireceği Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi İşi sözleşmeleri kapsamında yapılacak ödemeler için kullanılmasını öngörüyor.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, ilgilenen firmaları "Kadastro Harita ve Bilgilerinin Güncellenmesi için Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, Ulusal Rekabetçi İhale yöntemiyle kapalı zarf teklif vermeye davet ediyor. Bahsi geçen işler 14 ihale paketi olarak yapılacak. 14 ihale paketi için belirlenen iller şu şekilde:

"İzmir'in Urla, Kemalpaşa, Torbalı İlçeleri

Aydın'ın Bozdoğan ve Sultanhisar İlçeleri

Konya'nın Meram ve Bozkır İlçeleri

Erzurum'un Aşkale, Yakutiye, Aziziye ve Pasinler İlçeleri

Erzincan'ın Merkez İlçesi

Giresun'un Yağlıdere, Keşap, Bulancak ve Piraziz İlçeleri

Gümüşhane'nin Merkez, Kelkit ve Kürtün İlçeleri

Nevşehir'in Merkez ve Ürgüp İlçeleri

Niğde'nin Merkez, Bor ve Çamardı İlçeleri

Hatay'ın Altınözü İlçesi

Gaziantep'in Şahinbey ve Nurdağı İlçeleri

Van'ın Erciş ve Özalp İlçeleri

Bilecik'in Merkez İlçesi

Muğla'nın Fethiye İlçesi."

-TEKLİFLER 17 MART 2014'TEN İTİBAREN 90 TAKVİM GÜNÜ SÜREYLE GEÇERLİ OLACAK-

Bahsi geçen işler ile ilgili her bir ihale paketi için belirlenen asgari yeterlilik şartları, teklif verme koşulları ve ihale dokümanının temini için bilgilere www.tkgm.gov.tr adresinde ihaleler dosyasından ulaşılabilecek. İhale dokümanı, 350 TL bedelin Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü'nün hesabına yatırılması karşılığında temin edilebilecek. İlgilenen teklif sahipleri ihtiyaç duydukları ilave bilgileri aynı adresten temin edebilecek veya ihale dokümanlarını görebilecekler. Dokümanları almak için yatırılan bedel hiçbir nedenle iade edilmeyecek. Teklifler, Teklif açılış tarihi olan 17 Mart 2014'ten itibaren 90 takvim günü süreyle geçerli olacak. Teklifler Türk lirası cinsinden verilecek olup, teklif bedelinin en az yüzde 2 oranındaki bir geçici teminatla birlikte 17 Mart 2014 Pazartesi günü, saat 10.00'a kadar teslim edilecek. Teklifler, teklif sahiplerinin temsilcilerinden hazır bulunanların önünde aynı gün saat 10.30' da açılacak. Geç verilen teklifler kabul edilmeyecek ve açılmadan iade edilecek.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Dünya Bankası Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title