Haberler

Tapir Dergisinin İkinci Sayısı Yine Bomba Gibi

Güncelleme:

Ünlü konuk oyuncuların yanı sıra, tiyatrocu ve dizilerin genç oyuncularının da dergi prodüksiyonunda zevkle katıldığı çekimler Ağustos sayısı için hızla devam ediyor.

Yayın yönetmenliğini mizah yazarı ve senarist Fatih Solmaz'ın yaptığı, hikâyeleri yine Fatih Solmaz ve Güray Ölgü'ye ait, prodüksiyon çekimlerini yönetmen Faruk Karaçay'ın yaptığı 'Aylık Çizgisiz Mizah Dergisi TAPİR'in ikinci sayısı önümüzdeki hafta yine bomba gibi ve konuk ünlü sanatçılarla dopdolu gelecek.

Aylık olarak çıkan TAPİR'in geçtiğimiz haftalardaki yeni sayısı için konuk olarak rol alan spor yazarı Ahmet Çakar'ın ardından yine geçtiğimiz günlerdeki çekimlerde birbirinden ilginç konular ve konuklar arasında, Hamdi Alkan'dan boşandıktan uzun zaman sonra şu sıralar yeniden gündeme gelen oyuncu Canan Hoşgör, sunucu- manken Tatsyna Tsikeviç, şarkıcı ve oyuncu Mansur Ark gibi ünlü isimler … yer alıyor.

TAPİR Dergisinin birbirinden ünlü konuk sanatçılarının yer alacağı Ağustos Ayı sayısında yer alacak çekimlerin konuları ise başlıca şunlar:

CANAN HOŞGÖR: KENDİSİNİ ALDATAN KOCASINI İKİ KEZ ÖLDÜRÜYOR!

Çekimleri Faruk Karaçay'ın yönettiği, hikâyesini Fatih Solmaz ve Güray ölgü'nün yazdığı TAPİR Dergisinin Ağustos ayı için objektiflerin karşısına geçen Canan Hoşgör, kendisini aldatan kocasını öldüren bir kadın rolünde oynadı. Kendisini aldatan kocasını bıçakla öldüren Canan Hoşgör'ün kocası daha sonra reenkarne olarak muhabbet kuşu olarak dünyaya gelmiştir. Petshop'ta bu kuşu gören ve onun kocası olduğunu hisseden Hoşgör, bu kez onu affediyor. Sonra kuşu pet shoptan satın almak istiyor. Fakat görevliden kuşun damızlık olduğunu satılmadığını öğrenen Hoşgör, cinnet geçirerek kuşu 12 yerinden tekrar bıçaklıyor. Yani kocasını tekrar öldürüyor. Aldatılan bir kadını canlandıran Canan Hoşgör'ün intikamı acı oluyor. Çekimler sırasında çok eğlenen Hoşgör; 'Fotoğraflı ve fotoroman tadında TAPİR'de rol almak çok eğlenceli. Derginin ilk sayısını çok beğenmiştim zaten. Konu da keyifli geldi açıkçası, onun için oynadım.' diyerek espri yapmayı da ihmal etmedi. Özel yaşantısında artık yeni dizi projelerini değerlendirmeye başladığını belirten Hoşgör, 'Şu ana kadar evde 3 kadın yaşayıp gidiyorduk. Yani ben ve kızlarım. Onlarla ilgilenmem ve boşandıktan sonra bir dönemi birlikte geçirmemiz gerekiyordu. Ama artık Zeynep ve Ayşe'de büyüdü ve biz iyiyiz. Çalışmak ve işe güce bakmak lazım artık.' diyerek yeni projelerle sıkı bir şekilde ekranlara döneceğini belirtti. Derginin fotoğraf çekimlerini Yiğit Danacı'nın yaptığı bu hikâyede, Hoşgör'e bu çekim sırasında aldatan koca rolünde tiyatrocu Murat Taygur eşlik etti.


TATSYANA TSIKIYEVIC: ÜNLÜ OLACAĞIM DERKEN KÖTÜ YOLA DÜŞÜYOR!

Ünlü model ve sunucu Tatsyana Tsikiyeviç, meşhur olmak üzere evden kaçan bir genç kız rolünde Tapir Dergisinin Ağustos sayısına konuk oldu. Kendisi ünlü olmak için türlü kapıları çalarken, onu arayan ailesi üzüntüden kendilerini resim sanatına verip ünlü olurlar. Kaderin cilvesi ailesini ünlü yaparken kendisini de kötü yola düşürür. Ünlü model ve sunucuya bu çekimde genç tiyatrocular Muhammet Burak erol, Yaşar Bayram Gül ve Özgür Onur Damar ile hikâyenin yazarlarından Güray Ölgü ile yayın yönetmeni ve yazar Fatih Solmaz, ve tiyatrocu Okan Metin gibi isimler eşlik etti. Tatsyana Tsikiyevic'in üzüntüden kendilerini resme veren ve ünlü ressam olan ailesinden anneyi sinema ve dizi oyuncusu Sultan Köroğlu Kılıç, babayı ise tiyatro oyuncusu Nejmi Aykar oynadı.

KADIKÖY'Ü ZOMBİLER BASTI!

Tapir'in Ağustos ayı sayısı için dergi ekibi Kadıköy'ün çarşısında çekim yaptılar. Aralarında genç tiyatro oyuncularının rol aldığı ekip Türkiye'ye yabancı olan Zombiler'i canlandırdılar. Bir anda ortaya çıkan Zombiler, Kadıköylü halk tarafından Suriyeli dilenciler sanılırlar. Ve Zombi oldukları anlaşılan bu grup, Kadıköy'de barınamayıp kaçarlar. Oyuncuların Zombi makyajı Türkiye'de gösteri yapan Disney Show'un makyözü Begüm Aktan tarafından yapıldı. Genç tiyatro oyuncularının rol aldığı çekimde Tapir'in yayın yönetmeni ve yazarı Fatih Solmaz'ın kızı Sabiha Karya Solmaz'da en küçük Zomb olarak rol aldı.

MANSUR ARK: PARA KAZANMAK İÇİN NÜ POZ VERİYOR!

Tapir'in ilk sayısında da rol almış olan şarkıcı – oyuncu Mansur Ark, Ağustos sayısında da yer alıyor. Para kazanmak için her yolu deneyen Afrikalı bir saatçiyi oynayan Ark, bu işten para kazanamayınca berber çırağı oluyor. Fakat bu işte de dikiş tutturamayan ve yeteneksiz olup kovulan Ark, sokakta rastladığı akademide okuyan ressam adaylarının teklifiyle onlara poz vermeyi kabul ediyor. Bu işten para kazanacağını da öğrenen Mansur Ark, onlara NÜ pozlar vermeyi de kabul eden bir adamı canlandırıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Faruk Karaçay Kadıköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title