Haberler

Tansiyon Hastalarına İyi Haber

ilandır
Güncelleme:

20 yıl önce başlayan bilimsel çalışmalar meyvesini verdi. JINTONG medikal tıbbi cihazın etkisi bilimsel olarak kabul edildi.

Tansiyon hastaları tarafından merakla beklenen ve etkisi bilimsel olarak kabul edilen  JINTONG sinir uyarıcı tansiyon düzenleyici medikal tıbbi cihaz Türkiye’de Sağlık Bakanlığı Tıbbi Cihazlar yönetmeliğine uygun olarak belgelendirilip tansiyon hastalarının kullanımına sunuldu…

Klinik test çalışmaları ile etkisi kanıtlanmış    

 

Alman bilim adamlarının tıpta büyük buluş olarak nitelendirilen elektro akupunkturu tıbbın hizmetine sunmasının ardından 20 yıl önce başlayan bilimsel çalışmalar meyvesini verdi. 6 sı üniversite  hastanesi olmak üzere dünyada saygın toplam 14 farklı hastane de  binlerce veri üzerinde yapılan klinik test çalışmalarındaJINTONG elektrostatik sinir uyarıcı medikal tıbbi cihaz yüksek ve düşük tansiyonu düzenlemede şaşırtıcı bir şekilde başarılı olduğu açıklandı.

Yapılan bilimsel test çalışmaları Aralarında ABD, Avustralya, Japonya, Türkiye gibi ülkelerinde bulunduğu birçok ülkenin sağlık bakanlıklarıyla paylaşıldı.

 

 

Cihaza ödül üstüne ödül

Avrupa birliği tam kalite güvence sistemi EEC tıbbi cihaz belgesini almaya hak kazananJINTONG sinir uyarıcı tıbbi cihaz ayrıca ABD, Fransa ve İsviçre ’de  icatlar ve buluşlar alanında başarı ödüllerine layık görüldü  

 

Uzmanlar Jintong  hakkında ne diyor  ?    

Cihazı kendi hastalarında kullanan ve yüksek derecede başarılı sonuçlar elde eden Doç.Dr Nuri Haksever   ve Uzm.Dr.Hakan Yalman gibi önemli tıp uzmanları yaptıkları açıklamalarda; Yüksek tansiyonun  kontrol altına alınmadığında  sinsi bir katile dönüşebileceğini yada kişiyi ömür boyu  felç  bırakabileceğini, günümüzün ağır yaşam şartlarında başta sinir, stres ve yanlış beslenme gibi nedenlerin  tansiyon rahatsızlığına sebebiyet verdiğini, hekimler olarak bazen kontrol altına almakta zorlandığımız  tansiyonun böyle bir mekanizma ile düzenlenebilmesinin büyük bir başarı olduğunu,  ilaç içermeyen ve vücuda hiçbir şey enjekte etmeyen bu özel tıbbi cihazın kullanılması durumunda  milyonlarca tansiyon hastasının yaşadığı Türkiye’de büyük yararlar sağlayacağını ifade ediyorlar.

 

Cihazın kullanımı çok kolay

  Her yaşta hastanın evde,işte,yolda kolayca kullanabileceği şekilde tasarlanan özel cihaz ,sol bileğe takılarak sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez  kullanılması yeterli oluyor. Geleneksel ve modern tıbbın ortak çalışması sonucu geliştirilen ve Elektro akupunktur prensipleriyle çalışacak şekilde dizayn  edilenJINTONG medikal Tıbbi cihaz, bilekteki median sinirlerini etkili bir şekilde uyarıyor ve gerekli yerlere  uyarı sinyalleri göndererek   yüksek yada düşük kan basıncını  kolay bir şekilde  dengeleyebiliyor.

Cihaz Türkiye’de satışa sunuldu 

Yapılan klinik test çalışmalarında, migren, baş dönmesi,düzensiz kalp atışı ,kulak çınlaması  gibi durumlarda da  ayrıca fayda sağladığı  tespit edilen JİNTONG medikal Tıbbi cihaz, Türkiye’de Sağlık Bakanlığı tıbbi cihazlar mevzuatına uygun olarak belgelendirilip gerekli bildirimler yapılarak MMC A.Ş. güvencesiyle Tansiyon hastalarının kullanımına sunuldu. Ayrıntılı bilgi için (216) 344 33 33 - adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı Türkiye Advertorial Haberler Haberler

title