Haberler

Tanrıverdi: "Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Olması Demek Vesayet Rejiminin Tamamen Yok...

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, " Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması demek vesayet rejiminin tamamen yok olması demektir. 10 Ağustos seçimi bu açıdan oldukça önemlidir" dedi.

AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti Kula İlçe Teşkilatı'nda partililerle bayramlaştı. Burada partililere seslenen Tanrıverdi, "10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için Manisa ve Kula bir bütün olarak hazırlanacağız. Büyük bir gayret göstereceğiz, heyecanla koşuşturacağız ve herkese cumhurbaşkanı adayımızın kim olduğunu anlattığımız gibi kimliğinin ne olduğunu, eğer 12 yıldır bilmeyen varsa onlara da anlatacağız. 30 Mart'taki yol kazasının telafisini hem Manisa'da hem de Kula'da yüzde 70'lik gibi bir oranla AK Parti'yi lider çıkararak telafi edeceğiz. Manisa olarak özellikle 30 Mart mahcubiyetini gidermek adına en az yüzde 65'lik bir oy oranıyla cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ı seçmeliyiz" dedi.

DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Türkiye'nin sadece bölgesinde değil lider ülkeler arasında da dünyada yerini alacağını kaydeden Tanrıverdi, sözlerini şöyle sürdürdü:

"2023 hedefimizi ortaya koyduk. Bu hedefimiz içerisinde ileri demokrasi ile buluşmak var, ekonomik ve sosyal refahımızın artması var. Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığıyla, cumhurun reisliğiyle bu 2023 hedefine daha hızlı bir şekilde koşmuş ve gerçek anlamda yakalamış oluruz. Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması demek vesayet rejiminin tamamen yok olması demektir. 10 Ağustos seçimi bu açıdan oldukça önemlidir. Bir de bu seçimin önemi, bildiğiniz gibi yaptığımız Anayasa değişikliği ile artık cumhurbaşkanı halkımız tarafından yani cumhurun kendi iradesiyle seçilmiş olacaktır. Türkiye'de ilk defa halkın seçtiği bir cumhurbaşkanı göreve gelmiş olacaktır. Bu da elbette devlet başkanlığı anlamındadır. İnşallah bu seçim Türkiye'de devlet başkanlığının bir seçimi olacaktır."

"30 MART'TIN TELAFİSİ 10 AĞUSTOS'TUR"

Tanrıverdi, "Daha önceki 30 Mart seçiminde diyorduk ki 'Bu seçimler 10 Ağustos'un ön hazırlığıdır.' O gün yanlış yapanlar ve kirli bir işbirliği yapanlar ve ihanet edenler aslında ne Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ın ayağını çeldi ne de Büyükşehir adayı Hüseyin Tanrıverdi'nin ayağını çeldi. Sadece bu seçimler Kula'nın ayağını çeldi, Manisa'nın ayağını çeldi, Türkiye'nin ayağını çeldi ve Recep Tayyip Erdoğan'ı sırtından hançerlemiş oldu. Bu kadar vebal altında olunduğunu bu arkadaşlarımız bilmeli. Şimdi arkadaşlarımızdan artık farkında olanlar var. Yavaş yavaş görüyorum. İnşallah bir siyasi tövbe-i Nasuh'la biz kin gütmeyiz. Çünkü Müslümanız. Hainlik yapmayız. Cenab-ı Hakk affedicidir, biz ondan büyük değiliz. Ancak Kula'nın birliğini beraberliğini, geleceğini daha güçlü hale kılmak için kim nedamet duymuşsa elbette bu nokta da biz yanımızda hissederiz. Ama huylu huyundan vazgeçmeyecek olursa onun hesabı elbette sorulur, Cenab-ı Hakk da zaten hesabını sorar. 40 yıldır mağdur olan bir ilçeyi biz 12 yılda çok şükür belli bir noktaya getirdik. Öylesi temeller atıldı ki bundan sonrası için çok fazla yorulmaya gerek kalmadan bir anda Kula'nın uçacağı noktaya gelmiştir ama o noktada geri durduranlar utansınlar. Kim kirli ittifak yaparsa yapsın, kim ihanet etmeye çalışsın başarılı olamayacaktır" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title