Haberler

AK Parti Manisa Adayı Tanrıverdi'den Sanatkarlar'a Ziyaret

Güncelleme:

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'na seçilen Aytekin Şadan'ı ziyaret etti.

Ziyarete Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kula Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Gülmez, Kula Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na seçilen Oktay Kırlı ve Dericiler Odası Başkanı Yunus Kilimci ve partililer katıldı. STK'ları sosyal taraf değil sosyal ortak olarak gördüklerini ifade eden Tanrıverdi, 2023 vizyonu ile yakalanacak olan ileri demokrasi ile herkesin bunu en güzel şekilde fark edeceğini söyledi. Tanrıverdi, "Ben de milletvekili olmadan önce bir Sivil Toplum Kuruluşu başkanıydım. Bir sendikanın da genel başkanlığını yapıyordum. Dolayısıyla o günkü deneyimimizle bu günkü tecrübemizle Sivil Toplum Kuruluşlarının ne istediğini biliyoruz. Bu anlamda biz hiçbir zaman Sivil Toplum Kuruluşlarını sosyal taraf olarak görmedik sosyal ortak olarak gördük. Ortak olarak gördüğümüz için hepimiz elimizi taşın altına koyduk ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ortak görevimizi yaptık. Bu güne kadar Türkiye Cumhuriyeti hükumetleri biz gelene kadar sizden habersiz kanunlar çıkarırdı ama şimdi AK Parti iktidarı hükumeti döneminde Sivil Toplum Kuruluşlarında habersiz, bir tane kanun çıkarılmamıştır. İddiayla söylüyorum. Hangi kanun çıkarıldıysa her biri STK temsilcileri ile görüşülerek yapılmıştır." diye konuştu.

"SİZLERLE ÇÖZECEĞİZ"

Esnaf ve sanatkarın sorunlarını yaptıkları ziyaretlerle de tespit ettiklerini belirten Tanrıverdi, "Bildiğiniz gibi Manisa artık büyükşehir oldu. Bizde büyükşehir adayı olarak karşınıza geldik. Dolayısıyla 30 Mart önemli bir seçim. Bu seçimde bizlere vereceğini destek ve güçle inşallah sizlerin ve Manisa'nın kangren olmuş sorunlarını yine sizlerden alacağımız görüş ve öneriler doğrultusunda çözeceğiz. 30 Mart'ta siz bize, 30 Mart'tan sonra biz size her türlü desteği vereceğimizi taahhüt ediyoruz. Geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurullarda seçimle iş başına gelen değerli Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ve Kula Soförler ve otomobilciler Odası Başkanı Oktay Kırlı kardeşimizi tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Tanrıverdi Ak Parti Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title