Haberler

Tanrıkulu'nun Dersim Özürü CHP'yi Karıştırdı

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, "Genel başkanımın bilgisi dahilinde buraya geldim, CHP Genel Başkan Yardımcısı olarak Dersim'de acı duyan herkesten bin kere özür diliyorum" dedi. Eski CHP milletvekili Şahin Mengü ise Tanrıkulu'na sosyal medyadan çok ağır eleştiride bulundu.

"BİN KERE ÖZÜR DİLİYORUM"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CNN Türk'te Katıldığı programda CHP Genel Başkan Yardımcı olduğunu vurgulayarak, " Dersim'de acı duyan herkesten bin kere özür diliyorum" dedi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde bu programa katıldığının altını çizen Tanrıkulu, sadece özür dileyerek bu sorunun çözülemeyeceğini, araştırma komisyonu kurulması gerektiğini belirtti.

Dersim konusunda bütün Arşivlerin açık olmadığını iddia eden Tanrıkulu, arşivlerin hepsinin açılarak bu konu aydınlatılması gerektiğini ifade etti.

"SEN KİMSİN ŞEREFSİZ"

Eski CHP milletvekili Şahin Mengü ise Twitter hesabından bu açıklamaya yönelik olarak, "Sezgin Tanrıkulu sen hangi hakla CHP adına özür dileyemezsin. Sen kimsin şerefsiz" ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj:


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şahin Mengü Dersim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (35)

haydar Mobil-ANDROID:

turk milleti kadar gecmisinden utanan bir halk tanimiyorum....

14
18
yanıtYanıtla
paşa zoroğlan:

şahin bey senin konuşman ahlak dışı sen ne hakla birmilletin temsilcisi özür diledi diye şerefsiz dersin utanın koskoca adamsın yakışmadı sezgin abi cevabını vermesini bilir

18
7
yanıtYanıtla
caner:

sezgin chp genel başkan yardımcısı olorak özür diliyor ya sen kimsin sahin misin mengü müsün senin zihniyetin bu ülkede tarih oldu sen ve senin zihniyetin chpyi bu hale getirdi

16
9
yanıtYanıtla
Yabgu:

Özür dilemek (bu konu için demiyorum sadece) doğru bir eylemdir.

16
8
yanıtYanıtla
SABIR TAŞI:

CHP, Dersimden, Çerkez Ethem''den, İskilipli Atıf Hocalardan ve nicelerinden samimi özür dilemeli ve Türkiye halkları ile barışmalıdır!. . Özür Erdemdir!

20
3
yanıtYanıtla
ZazamobilWeb@haberler.com:

Tanrı kulu ne işin var faşistlerin arasında bunlar kafa tascı bunların bu ülkede projeleri yok ul

15
7
yanıtYanıtla
bilmiş:

Bizin geçmişimiz savaşlar ile dolu ama doğru ve yanlışlar la dolu amerikanın kızırderilileri hergun oldurduğunu söyleyen haber kanalları veya gerizakalılar var mı biz de var ondan bitmiyor bu tartışmalar birileri sürekli açıyor geçmiş adı üstünde bitmiş geleceğe bakın ama gerizakalı oldukları için düşünme yoksunu oldukları için onlar yaşanmışlar ile yapşıyorlar geleceği düşünecek planlayacak zekaları yok

10
7
yanıtYanıtla
sabirmobilWeb@haberler.com:

Bayraginda hilal ve gamali yildiz olan parti kurulacak.Caddelerde binlerce insan kürtler disari diye bagiracak.

4
13
yanıtYanıtla
harun:

ama milyonlarca insan kürtler içeri diye bağıracak , bi avuç insanın düşüncesi salla gitsin

yanıt3
yanıt0
bawer:

asıl şerefsiz şahin mengüdür yıllarca bu ülkenin kanına girdiniz pis mahlukatlar

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title