Haberler

Tanrıça Annelere, En Güzel Hediyeler Sephora'dan

Güncelleme:

Sephora, bu Anneler Gününde anneleri şımartarak kendilerini tanrıça gibi hissettirecek onlarca hediye alternatifleri sunuyor.

Sephora, bu Anneler Günü'nde anneleri şımartarak kendilerini tanrıça gibi hissettirecek onlarca hediye alternatifleri sunuyor. Annesine unutulmaz ve mis kokulu bir hediye almak isteyenler dünyaca ünlü parfüm markalarının yanı sıra sadece Sephora'larda bulunan Desigual, Jimmy Choo EDP, Jimmy Choo Flash ve Lady Gaga parfümlerinden birini tercih ederken, trendleri takip eden teknoloji düşkünü anneler için tablet bilgisayar tasarımlı makyaj paleti Color My Life Palette en özel hediye oluyor.

Baharın tüm renklerini koleksiyonuna yansıtan Sephora Mağazaları'nda, parfümden cilt bakımına, kozmetikten banyo ürünleri ve aksesuarlara kadar yüzlerce ürün seçeneği yer alıyor. Üstelik isteyen herkes Sephora mağazalarında ücretsiz hediye paketleme servisinden de faydalanabiliyor.

Sephora'nın birbirinden cazip fırsatlarını görmeden Anneler Günü hediyenize karar vermeyin. Her yaşa her zevke yüzlerce hediye seçeneği Sephora'da!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Lady Gaga Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title