Haberler

Tanju Çolak'la Mehmet Ali Erbil Arasında Top Polemiği

Güncelleme:

CNN Türk'te Mesut Yar'ın programına konuk olan şovmen Mehmet Ali Erbil ile eski futbolcu Tanju Çolak arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programının konukları eski milli futbolcu Tanju Çolak, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve şarkıcı Gökçe'ydi. Programa Mehmet Ali Erbil ile Tanju Çolak arasındaki atışmalar damga vurdu.

"TOPUN ORTASINDA SEN OLACAKSIN"

Mehmet Ali Erbil'in 'Tanju bey toplara nasıl vurulur, şuraya üç top koysam...' sözünün üzerine, Çolak 'Ama ortasında sen olacaksın topların. Ben sana vurmak istiyorum' dedi.

MEHMET ALİ ŞAŞIRDI KALDI

Çolak'ın bu sözleri sonrası ağzı açık kalan ve büyük bir şaşkınlık yaşayan Mehmet Ali Erbil, işi sululuğa vurdu ve topu programın modaretörlüğünü yapan Mesut Yar'a attı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mehmet Ali Erbil Tanju Çolak Mesut Yar Gökçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (13)

iki adet dangoz:

muhafazakar bir partimiz 13 yıldır iktidarda ama ekranlar günden güne ahlaksızlaşıyor

27
3
yanıtYanıtla
MALATYALI:

İKİSİ DE ADİ ŞEREFSİZ OLDUKLARINI BİR KEZ DAHA İSPAT ETMİŞLERDİR!!!

13
3
yanıtYanıtla
GALATASARAYLI:

Mehmet Ali şaka yapmış. Tanjunun boş bulunmasına gelmiş. Ayıp etmiş. Birincisi, Mehmet Ali senin amcan yaşında. İkincisi, Mehmet Ali''yi ''Top'' yerine koyarak hakaret ETMİŞSİN. Senin gibi ülkenin tanınmış insanları en az hatayı yapmak zorundadır. Olmadı bu Tanju olmadı.

11
4
yanıtYanıtla
apti:

M. erbil haketmiş sululuğun sonu böyle olur. Helal olsun tanju.

14
1
yanıtYanıtla
Serkan DikbasarmobilWeb@haberler.com:

Yakışmadı Tanju izleyiciden özür dilemelisin

8
3
yanıtYanıtla
fbı:

bu mesut yar dimbii ne iş yapıyo bi anlasa millet, konuklarıda kendisi gibi hepsini topla çarp bide böl yarım şahsiyet edermi yoksa daha fazlasımı

7
1
yanıtYanıtla
KKMobil-IOS:

İliside Şerefsiz

7
0
yanıtYanıtla
ŞİŞMAN:

TÜRK HALKINI GAF YAPARAK KANDIRIP EKRAN BAŞINA TOPLAMAYA ÇALIŞAN YOK ONA VURURUM YOK TOPA VURURUM LAFLARI İLE İLGİ ÇEKMEK İSTEYEN ŞAKLABANLIKLARIN PRİM YAPTIĞI BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ, İNSAN ARTIKIM TİKSİNMEYE BAŞLIYOR VESSELAM

5
2
yanıtYanıtla
zekai:

biri TOP cu digeri SÜBYANCI, mendeburlar. . .

6
0
yanıtYanıtla
Salih:

Helal tanjuya iyi demiş bu kart zamparaya

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title