Haberler

Tanju Çolak Futbol Akademisi" Biga'da Açıldı

Eski futbolculardan Tanju Çolak'ın kendi adını verdiği "Tanju Çolak Futbol Akademisi"nin 19'uncu şubesi Biga'da açıldı.

Eski futbolculardan Tanju Çolak'ın kendi adını verdiği  "Tanju Çolak Futbol Akademisi"nin 19'uncu şubesi Biga'da açıldı.

Biga'da Köşdere Kafes Arena Tesislerinde hizmete giren tesisin açılışına Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Milli Eğitim Müdürü Erdal Aslan, Bigaspor Kulübü Başkanı Mustafa Durak, antrenörler, sporcular, akademiye kayıt yaptıran öğrenciler ve velileri katıldı.

Tanju Çolak, törende yaptığı konuşmada, Biga'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Biga'nın, futbolun mayasının olduğu futbolcular çıkaran bir ilçe olduğunu ifade eden Çolak, velilere şöyle seslendi:

"Sevgili veliler, yavrularınız için mücadele ediyorsunuz. Sosyal aktivite anlamında cumartesi pazar az da olsa bir şeyler verip onların mutlu olması için uğraş veriyorsunuz. Onların da bir sorumluluğu var. Sadece bilgisayar başında değil, başarılı olmak, anneyi babayı dinlemek, eğitimde iyi yerde olmak, sağlıklı olmak, erken yatmak. Bunlar çok önemli."

Çolak, akademinin 2009'dan bu yana faaliyet gösterdiğini kaydetti.

Açılışın ardından minik futbolcular Tanju Çolak ile şut çalışması yaptı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Durak Tanju Çolak Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title