Haberler

Tanju Çolak: Attığım Goller Haram Olsun

Güncelleme:

Dursun Özbek'in, Alp Yalman'dan destek istemesine kızan Tanju Çolak, Mustafa Denizli'nin de buna destek vermesine sinirlendi ve "Attığım goller haram olsun" dedi.

24 TV'de yayınlanan "Anlık Skor" programında Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği derbiyi değerlendiren eski futbolcu ve spor yorumcusu Tanju Çolak, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve teknik direktör Mustafa Denizli hakkında çok çarpıcı sözler söyledi.

"90 YAŞINDAKİ ADAMDAN MEDET UMUYORLAR"

Eski milli golcü, "Koskoca Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Alp Yalman'ın evine giderek gel bana divanda destek ol diyor. Florya'da takımın başına geç diyor. 90 yaşındaki Alp Yalman'dan medet umuyor. Florya'da sportif direktör ol diyor. Alp bey kaç yaşında bunu nasıl yapacak. Benim de başkanım ama daha fazla konuşamıyorum." dedi.

"ATTIĞIM GOLLER HARAM OLSUN"

Mustafa Denizli'ye de ateş püsküren Çolak, "Bunu isteyenler isteyen biri Dursun Özbek ve teknik direktör Mustafa Denizli. Ey Mustafa Denizli senki Alp Yalman'dan medet umuyorsun sana da yazıklar olsun. Attığım goller haram olsun. Galatasaray'ın düştüğü duruma bakın. Alp Yalman'ın Florya'da sportif olsun istiyorlar. Dursun Özbek evine kadar gidiyor Alp Yalman'ın rica minnet ediyor ama kabul olmuyor" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Denizli Galatasaray Tanju Çolak Alp Yalman Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

ultraslan 48:

BEDAVAYA MI ATTIN LAN TANJU ALDIĞIN PARAYI TARAFTAR VERİYO BİLET PARASI FORMA PARASI OLARAK Bİ YERDE SEN KİMSİN ATTIĞIN GOLÜ GALATASARAYA HARAM EDİYOSUN ASIL SENİN ALDIĞIN PARA HARAM OLSUN ADAM GİBİ ADAM OLSAN DOĞRU DÜZGÜN Bİ KANALDA YORUMCU OLURDUN ONU BİLE ÇOK GÖRÜYOLAR SANA

43
0
yanıtYanıtla
KANGURU:

KART ZAMPARA ÇIKTIN GENE PİYASAYA HOROZ GİBİ ÖTÜP DURUYOSUN

9
5
yanıtYanıtla
ellisekiz:

madem attığın golleri haram ediyon o zaman aldığın paralarıda geri ver yoksa oda sana haram olur.

14
0
yanıtYanıtla
aç gözlüMobil-ANDROID:

bu zamana kadar aldığın paraya say kim kime hakkını haram ediyor

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu ülkede en iyi haram yiyenlerden biri sensin araba kaçakcısı

9
2
yanıtYanıtla
bedevamı sandın para vidim aldım:

bedavamı oynadın gollerin parasını çatır çatır aldın kardeşim. . seni galatasaray kariyer sahibi yaptı sesini duyurdu. samsunsporda kalsaydın seni kim hatırlayacaktı şimdi. hadi git yaa

8
3
yanıtYanıtla
koylu:

haydi sende ozamanin futbolcu bozuntusu o zaman o kulubten aldigin paralar sana ne olsun seninkide lafmi tanju

6
5
yanıtYanıtla
asdasd:

sen ne kadar mal bir adamsın Tanju.

9
1
yanıtYanıtla
xx:

akp yalakası kaçakçı

8
1
yanıtYanıtla
kim tutar seni:

çin malı rasim ozan kütahyalı

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title