Haberler

Tanımadığı Kişilerden Aldığı Sigarayı İçen Genç Olduğu Yere Yığıldı

Güncelleme:

Ağrı'dan geleli 1-2 saat olan ve İstanbul, Taksim Gezi Parkı'nda tanımadığı kişilerin ikram ettiği sigarayı içen Mehmet Sani Y. isimli genç olduğu yere bayıldı.

Memleketi Ağrı-Doğubeyazzıt'tan İstanbul'a henüz yeni gelen ve Taksim Gezi Parkı'nda oturan Mehmet Sani Y. isimli genç tanımadığı kişilerin ikram ettiği sigarayı içince bayıldı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Gezi Parkı merdivenlerinde baygın halde yatan genci görenler polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Mehmet Sani Y.' yi Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

"UYUŞTURUCU VERMİŞLER"

Mehmet Sani Y.'nin akrabası olduğunu söyleyen bir kişi, "Mehmet, Ağrı-Doğubeyazıt'tan bir saat önce geldi. Gezi Parkı'nda 2-3 kişiye takılmış. Normal sigara diye vermişler. İçince bu hale gelmiş. Uyuşturucu vermişler. İşte gördüğünüz gibi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Taksim Ağrı Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

fuzuli:

şu kürt ırkı kadar gereksiz fuzuli işe yaramaz bir ırk yok herşeyleri gereksz zarar nefes almaları bile zarar eger bunlar olmasa türkiye süper güç olurdu bundan eminim

34
20
yanıtYanıtla
elif fMobil-ANDROID:

kurban olun siz kürtlere

11
32
yanıtYanıtla
WW:

İSTANBULA HOŞGELDİN. . GEÇMİŞ OLSUN. .

25
1
yanıtYanıtla
TCayşegül:

DEMEDİM Mİ HAYDAR DEMEDİM Mİ SANA BU İSTANBUL YUTAR ADAMI. . .

20
1
yanıtYanıtla
cemm:

köyden indim şehire. .

16
4
yanıtYanıtla
doğrusu:

eğitim bilgi ne kadar önemli cahili kandırmak ne kadar kolay işde şekilde olduğu gibi

14
2
yanıtYanıtla
sükrü göcer:

bunlar kendileri satici araseirin ve kullanicieir bunlar kimse kimseye o uyusturucuyu vermez komaya girmis üsdünü örtülü konusuyorlar

12
3
yanıtYanıtla
osmaniyeli:

BUNU YAPANIN TÜRK OLDUĞUNU NEREDEN ÇIKARDINIZ.

10
3
yanıtYanıtla
Taşovalı:

Kardeşlerim biz de memleketimizden uzak yerlere gittik bir saat geçmeden hemen birileri ile tanışıyor kaynaşıyor. sigara alıp içiyor mantık var mı bu işte. . biraz beyin fırtınası yaparsak çok rahat anlarız ot istemiştir bonzai dayamışlardır sonuç merdivenda yatıyor :D düz mantık düşünmeyelim . . .

12
0
yanıtYanıtla
mert dert:

Ah be koçum madem yüzme bilmiyorsun ne işin var kavak ağacında.

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title