Haberler

Tangopera" Yeniden Sahneleniyor

Antalya Devlet Opera ve Balesi, kapalı gişe oynayan “Tangopera” müzikalini yeniden sahneliyor.

Antalya Devlet Opera ve Balesi, kapalı gişe oynayan "Tangopera" müzikalini yeniden sahneliyor.

Müziği Serdar Yalçın'a, librettosu ise Murat Göksu'ya ait olan, müzikleri ve etkileyici dansları ile büyük beğeni kazanan "Tangopera" müzikali 11 Şubat tarihinde Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde izleyici ile buluşacak.

ANTDOB Solo, Koro, Bale ve Orkestra sanatçılarının görev aldığı ve İzmir Devlet Opera ve Balesi Koreografı Uğur Seyrek tarafından sahneye konan eserde orkestrayı şef Hakan Kalkan yönetiyor. Dekoru Çağda Çitkaya, kostümü Sevtaç Demirer, ışığı Mustafa Eski'ye ait olan eserde görev alan ANTDOB korosunu Mahir Seyrek hazırladı.

Aşkın, neşenin, baştan çıkarmanın, tangonun ve zamansızların hikayesi Tangopera 'da Heyecan Gizem C. Yakan "Kadın", Atay Ergezen "Garson", Taner Ölçen "Patron", Ümit Burak Tekinay "Sarhoş", Medine Tuganova "Kadın Müşteri" ve Serap Demirhan, Özsu Yüksel, Sinem S. Baddal, Bilge Yılmaz, Emel Öziş, Selda Serdar "Altı Vokalist" rollerinde sahne alacaklar. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haşim İşcan Murat Göksu Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title