Haberler

Taner Yıldız: Elektrik Verilmeyen Yer Kalmadı

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik kesintileriyle ilgili yaptığı son açıklamada "Elektrik verilmeyen yer kalmadı." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Taner Yıldız, Slovakya'daki temasları sırasında, Türkiye'deki elektrik kesintilerine ilişkin soruları yanıtladı.

"ENERJİ VERİLMEYEN YER KALMADI"

İşte Bakan Taner Yıldız'ın yaptığı açıklamalardan satırbaşları:

"Bu gece de olmak üzere tamamen bu iş üzerine yoğunlaşacağız. Bunun sebebini net olarak bilmemiz lazım. Enerji arzında sıkıntı yok, sebebi bulmaya çalışıyoruz. Şu anda enerji verilmeyen yer kalmadı" dedi.

"KONUYU SAPTIRMAMAK LAZIM"

Kesintilerin Türkiye'nin enerji ihtiyacından kaynaklanan bir problem olmadığını vurgulayan Yıldız, şöyle konuştu: "Enerji ihtiyacı ile, enerji arzı ile alakalı bir sıkıntı yok. O anda, arızanın olduğu zamanda da enerji vardı. Şu anda da var. 32 bin 33 bin megavatlar civarında şu anda pik noktası. Türkiye'nin 43 binler civarındaki pik durumda, yani en yüksek çektiği durumda bile enerji verebilecek kadar santrali var. Kurulu gücü 70 bin megavatlara geldi. Yani konuyu saptırmamak lazım."

"REHİNE KRİZİYLE İLGİSİ YOK"

Elektrik kesintisi ile İstanbul Çağlayan Adliyesi'nde savcının rehin alınması arasında ilişki olmadığını vurgulayan Yıldız, "Özellikle adliyedeki olayla bağlantı kurmak isteyenlerin de yanlış bir yolda olduğunu söylemem lazım. Arkadaşlarımdan bilgi aldım, o konuyla uzaktan yakından bir ilgisi yok" diye konuştu.

"ENERJİ KALİTEMİZ AÇISINDA BİR SIKINTIMIZ YOK"

Temaslarını yarıda keserek Türkiye'ye döneceğini belirten Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz Avrupa Birliği üyesi ülkelerle senkron çalışan bir ülkeyiz. Bu manada, enerji kalitemiz açısından da bir sıkıntımız yok. Bu arıza mıdır başka bir şey midir onu inşallah yarın, bu gece de yapacağımız toplantılardan sonra açıklığa kavuşturmaya çalışacağız."

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Taner Yıldız Slovakya Türkiye Kobi Memur Yaşam Politika Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (175)

HIDIR CİHAM HÜKÜMDARI:

NE KADAR GERZEK Bİ ÜLKE LAM, HİÇ GÖRÜLMÜŞ BİŞİY DEĞİL. O SIRADADA MİLLETİ OYALAMAK İÇİN BİR REHİNE TİYATROSU YAPTILAR FİLAM. ÇOK İLGİMÇ YANİ. CİDDİ CİDDİ KAFAYI YEMİŞLER.

125
125
yanıtYanıtla
DEVRİM:

Bu Haberle İlg1. Eylem sürecinde facebook hızı zayıfladı. 2. Elektirikler kesildi. 3. Yayın yasağı getirildi. 4. Aynı günde balyoz sanıkları beraat etti. 5. Neden savcı öldürülmedi? Ey koyun AKP liler hala gerçeklerin farkında değil misiniz? Hala ülkeyi ayakta uyutuyorlar. Bu üç şehidin yaptırımı o kadar yıkıcı olacaktı ki hükümet bundan zarar görmek istemedi. Daha neler neler. ili Yorumunuzu Yazın

12
107
yanıtYanıtla
tayfun çakır:

enerji kesilmesinin nedeni gayet belli 1. özelleştirmeden doğan kalitesizlik 2. torpil kamo kurumu enerji sektöründe çalışan uzman kadruyu pasifize etmek yerine torpilli deneyimsiz kadro oluşturma sonucu bu aksaklıklrın olması gayet normal

72
4
yanıtYanıtla
m vatan:

pişkinlik abidesi birde agla sorumlular bulunacak palavrasını sala birde cuma bakara makara yaparsınız ak koyunlar vaybe ulkeyi kurtardılar masalıyla bu secimide atlatırlar

60
2
yanıtYanıtla
AdMobil-IOS:

İranla ugrasırsan böyle olur akp

8
50
yanıtYanıtla
sülo:

edison mezarından kalksa bir ödediğim faturaya birde hizmetinize baksa suratınıza tükürür.

21
23
yanıtYanıtla
bozkurt:

elektrik kesintisi geliyorum demişti akp hükümetleri partizanca yaklaşımla işi bilmeyen müdür mühendis kadrolarıyla işi götürmeye çalışıyordu. ankara genel merkezde özelleşen santrallerin müdürleri boş boş otururken, işi bilmeyen partili müdürler enerji bakanın başını yiyecektir. özellikle istanbul ambarlı santralleri. a-b den başlayarak gereken yapılmalıdır.

8
34
yanıtYanıtla
ahmet:

akape bitti

37
5
yanıtYanıtla
ADIM:

BÖYLE BİR ŞEY JAPONYADA OLSA . . . YANİ TÜM ÜLKE ELEKTİK ŞEBEKESİ ÇÖKSE . . . NELER OLURDU . . . ENERJİ BAKANI NE YAPARDI. . . BENCE EN AZINDAN DİREKT İSTİFA EDERDİ. . . UTANCINDAN HARAKİRİ YAPARDI. . . AMA BİZ BAKANIMIZDAN BUNLARIN HİÇ BİRİNİ YAPMASINI İSTEMEYİZ. . . NOLUCAK CANIM . . . ŞUNU ŞÜRASINDA BİR ÜLKEDE TOPYEKUN ELEKTRİKLER KESİLDİ SANAYİ VE EKONOMİ MİLYAR DOLARLAR ZARAR ETTİ . . . ÜLKE DÜNYADA REZİL OLDU. . . DÜNYA AJANSLARINA GEÇTİ ALAY KONUSU OLDU. . . AMA SORUN DEĞİL . . BAKAN BEY KEYFİNİ BOZMASIN CANIM YARIN UNUTULUR. . . BAKANBEY YALNIZ REKORLARI İLE TARİHE GEÇMEYE ADAY. . . BUNU BİRİDAHA ZOR BAŞARIR. . . TEBRİKLER.

35
6
yanıtYanıtla
ADAM:

YA KARDEŞİM BAKAN YURT DIŞINDA GEZİYOR KİM DÜŞÜNÜR TÜRKİYEYİ LAF ÇOK ZAM ÇOK İÇRAT YOK

22
19
yanıtYanıtla
Tüm 175 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title