Haberler

Taner Yıldız'dan Kabinede Yer Almayan 'Beşir Atalay' Yorumu

Beşir Atalay'ın kabinede yer almamasını değerlendirmesi istenen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Bu konuda sayın cumhurbaşkanımızın ve sayın başbakanımızın ve mutlaka kendileri ile de bir arada olarak verdikleri karardır. Ülkemiz için bütün kararlar hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan 62'nci hükümette aynı görevde kalan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kabine değişikliklerine ilişkin, "Hayırlı uğurlu olsun. Hepimiz yenileneceğiz. Önemli olan ak yüzle gelip ak yüzle bu görevlerden ayrılmak önemli. Ülkemiz için bütün kararlar hayırlı olsun. Sonuç ortada şimdi bir partinin bölünmeye çalışılmasından yararlanmaya çalışarak bir tuğla kopartmaya çalışarak böyle bir çalışma içerisindeler. Lütfen bir işin nasıl olmayacağına değil nasıl olacağını tarif etsin hükümet. Biz yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Beşir Atalay Taner Yıldız Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title