Haberler

Taner Tolga Tarlacı'ya, "Soyguncu Acun Ilıcalı" Cezası

Güncelleme:

Survivor yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı, instagram hesabı üzerinden yapımcı Acun Ilıcalı'yı taciz ettiği gerekçesiyle 4 bin 200 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Geçtiğimiz yıl, Survivor yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı'nın ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'ya sosyal paylaşım sitesi İnstagram üzerinden, "soyguncu, hırsız, şerefsiz" dediği gerekçesiyle 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar açıklandı.

İstanbul 28'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına tutuksuz sanık Taner Tolga Tarlacı katılmadı. Şikayetçi Acun Ilıcalı'yı ise avukatı temsil etti.

4 BİN 200TL PARA CEZASI

Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Tarlacı'yı "hakaret, sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" suçundan 4 Bin 200 TL adli para cezasına çarptırdı. Mahkeme, Tarlacı'nın cezasını ertelemedi.

TARLACI İLE ILICALI'NIN İLK DAVASI DEĞİL

Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın, Acun Ilıcalı'ya daha önce "100 milyarı ödemediğiniz takdirde düşman olacağız", "Borcunuzu ödemezseniz olacaklardan ben sorumlu olmam", "Bu artık kan davasına dönüştü", "Sakallarımı zorla kestirirken 400 milyar almasını biliyorsunuz", "Yakanızı bırakmayacağım, bir gün delirir ofisinizi basarım" şeklinde tehdit içerikli mesajlar yolladığı iddia edilmişti. Mahkeme, Tarlacı'nın tehdit suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırmış, cezayı 5 yıl süreyle ertelemişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Acun Ilıcalı İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

NazMobil-IOS:

Terbiyesiz taner

15
12
yanıtYanıtla
efsane:

bu ülke şebekleri bile adam etti ya pes

18
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title