Haberler

Tandoğan'da Cumhuriyet Mitingi

Ankara'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle çeşitli sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler Tandoğan'da bir etkinlik düzenliyor.

Ankara'da, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle çeşitli sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler Tandoğan'da bir etkinlik düzenliyor.

Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yıl kutlamaları çerçevesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İşçi Partisi (İP), Demokratik Sol Parti (DSP), DİSK, Birleşik Kamu-İş, Basın-İş, Enerji-İş, Ziraat Mühendisleri Odası, ADD, TGB, CKD, ÇYDD, Dil Derneği, Kızılırmak Dernekler Federasyonu, Müzik Eğitimcileri Derneği, Toplumsal Dayanışma Derneği, TESUD; Ulusal Eğitim Derneği, Vardiya Bizde Platformu, Yurttaş Hakları Derneği, Ziraatçılar Derneği ve çok sayıda vatandaş Tandoğan Meydanında bir araya geldi. Kutlamalara gelen vatandaşlar turnikelerden polis tarafından aranarak alana alındı. Türkiye'nin ilk kadın orkestra şefi İnci Özdil ve besteci Sıdıka Özdil'in girişimiyle kurulan "Atatürk Orkestraları ve Koroları" topluluğa konser verdi. Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Masum Türker, alana gelerek kutlamalara katıldı. Tandoğan Meydanına, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da geldi. Kutlamalar devam ediyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi 29 Ekim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title