Haberler

Tamir İçin Bıraktığı Otomobili Kundaklandı

BODRUM'daki bir mağazada satış danışmanı, 23 yaşındaki Hakan Yakartaş'ın elektrik aksamındaki arızanın tamiri ve yıkanması için Konacık Sanayi Sitesi'ndeki tamirciye bıraktığı otomobili, gece kundaklandı.

BODRUM'daki bir mağazada satış danışmanı, 23 yaşındaki Hakan Yakartaş'ın elektrik aksamındaki arızanın tamiri ve yıkanması için Konacık Sanayi Sitesi'ndeki tamirciye bıraktığı otomobili, gece kundaklandı. İşyerinin güvenlik kamerasından otomobili birkaç denemeden sonra kundakladığı belirlenen Yakartaş'ın eski tamircisi 27 yaşındaki İsmail Tunç gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde, daha önce kullanmak için istediği otomobili Yakartaş'ın kendisine vermemesi nedeniyle ateşe verdiğini söylediği belirtilen Tunç adliyede tutuklandı.

Konacık Mahallesi'nde oturan Hakan Yakartaş, dün saat 16.30 sıralarında 48 UU 347 plakalı otomobilini elektrik aksamındaki bir arızanın giderilmesi ve yıkanması amacıyla Konacık Sanayi Sitesi'ndeki bir tamirhaneye bıraktı. Ancak, tamir aynı gün tamamlanmadı. Yakartaş otomobilin tamirhanede kalmasını kabul etti. Sabah kendisini telefonla arayan tamirhane sahibinin, otomobilinin kundaklandığını söylemesi üzerine Yakartaş şoke oldu. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen otomobili demir yığınına dönen Yakartaş, polise başvurup, şikayetçi oldu.

OTOMOBİLİ KULLANMASI İÇİN VERMEDİĞİ İÇİN KUNDAKLAMIŞ

Şikayet üzerine işyerinin güevinlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, otomobili ateşe veren kişinin, aynı sanayi sitesindeki başka bir oto-tamirhanesinde çalışan, Yakartaş'ın eski tamircisi İsmail Tunç olduğu belirlendi. Görüntülerden alkollü olduğu için ayakta durmakta bile zorlandığı görülen Tunç'un saat 04.30 sıralarında, önce otomobilin kapılarını açmada zorladığı, başarılı olamayınca ilk olarak sol arka kapı tarafından ateşe vermeye çalıştığı belirlendi. Ancak bundan da sonuç alamayan İsmail Tunç'u bu defa ön tampon kısmına yönelip, otomobili ateşe vermek istediği, ancak bundan da sonuç alamayınca sol arka lastiğin etrafına kağıt parçaları koyup tutuşturduktan sonra sönmemesi için sürekli kağıt ve sandalye koyarak kundakladığı belirlendi. İsmail Tunç, gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği belirtilen İsmail Tunç, Yakartaş'ın otomobilini daha önce kullanmak için birkaç kez istediğini, vermediği için de kundakladığını söyledi. İ.T.'nin Yakartaş'ı otomobilini daha önce birkaç kez tamir ettiği için tanıdığı öğrenildi.

"KİMSE SORUMLUĞU KABUL ETMİYOR, MAĞDURUM"

Dört yıllık birikimiyle aldığı otomobilinin tamirinin tamamlandığı haberini almayı beklerken kundaklandığını öğrenince yıkıldığını belirten Yakartaş, "Konacık Sanayi Sitesi'ni kendi açımdan güveli bir yer olarak biliyordum. Oomobilimin, tamir için bıraktığım işyerinin önünde gece kalması kabul ettim. Kimse sorumluluğu kabul etmiyor. Sigorta şirketi de zararımı karşılamıyor. Mağdurum. Otomobilimi kundaklayan kişiyi daha önceden aracımı tamir ettiği için tanıyorum. Aramızda alacak meselesi yok. Bugüne kadar emeğinin karşılığını fazlasıyla verdim. Bnden birkaç kez gezmek için otomobilimi istemişti. Vermedim, herhalde buna kafayı takmış. Aylar öncesindeki bir şey için nasıl bir kin beslediyse, böyle bir şeyi yapmış. Hem kendisinden hem de sanayi sitesinin yönetiminden şikayetçi olacağım" diye konuştu.

Polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen İsmail Tunç, tutuklandı. - Bodrummuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konacık Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title