Haberler

Tamir Etmek İstediği Tırın Altında Can Verdi

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 41 yaşındaki Vedat Sarcan, tamir etmek için altına girdiği kendisine ait tırın hareket etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 41 yaşındaki Vedat Sarcan, tamir etmek için altına girdiği kendisine ait TIR'ın hareket etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saatlerinde Müftü Mahallesi Yüzbaşı İzzet Dura Sokak'ta meydana geldi. Vedat Sarcan, 67 LS 520 plakalı TIR'ını çalıştırıp evinin önünden hareket etti. 50 metre ilerledikten sonra TIR'ın fren sisteminde arıza meydana geldi. Sarcan, hafif rampa olan yolun kenarında durdurup el frenini çektiği TIR'ın altına girip elindeki çekiçle arızayı gidermeye çalıştı. Motoru çalışır durumda olan TIR, bu sırada geriye doğru hareket etti. Sarcan, TIR'ın altında sürüklendi. TIR'ın arka lastikleri, kaldırımı ve kenardaki demir korkulukları aşıp bir apartmanın bahçesine düştü.

TIR'ın altında ağır yaralanan Sarcan, çevredekilerin haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekibi tarafından ambulansla yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Ancak Sarcan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Evli ve 3 çocuk babası Vedat Sarcan'ın cesedi, daha sonra otopsi yapılmak üzere Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Morga gelen Sarcan'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Mahalle sakinleri, çekiç sesi ve ardından gelen büyük bir gürültü ile uyandıklarını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Ereğlizonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title