Haberler

Tamer Karadağlı'ya Zeytincilerden Tepki

Güncelleme:

'Çocuklar Duymasın' adlı dizide oynayan Tamer Karadağlı, 11 Ekim Cumartesi günü motosikletli 35 kişilik arkadaş grubuyla gezmek için Bursa'nın İznik ilçesine geldi. Öğle yemeğini arkadaşının Darka'daki tesislerinde yiyerek şehir turu atan Tamer Karadağlı, daha sonra İstanbul'a dönerken Müşküle Köyü yakınlarında 34 ES 1195 plakalı motosikleti ile virajı alamayınca düştü. Yaralanan Karadağlı, daha sonra helikopterle İstanbul'daki özel bir hastaneye götürüldü. İki bileği kırılan Karadağlı, hastanedeki tedavisinin ardından dün taburcu edildi.

"KİM YOLA YAĞ DÖKER Kİ?"

Arkadaşları ve hastaneden taburcu olan Tamer Karadağlı'nın yaptıkları açıklamalarda kazanın yola dökülen zeytinyağından kaynaklandığını söylemeleri Müşküle köylülerinin tepkisini çekti. Müşküle Köyü Muhtarı Şemsettin Talan, yapılan açıklamaların kazayı duyup yardım için olay yerine koşan köylüleri üzdüğünü söyledi. Köylülerin Karadağlı helikoptere taşınırken yardımcı olduklarını da hatırlatan Talan, "Müşküle köylülerine teşekkür etmelerini beklerdik. 'Yola yağ dökmüşler' açıklaması hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor. Piyasada şu an zeytinyağının kilosu 15 TL'ye satılıyor. Kim yola yağ döker ki? Üstelik bölgede henüz yağ için zeytin sıkma mevsimi gelmedi. 15-20 gün sonra zeytin, yağ için sıkılmaya götürülecek" diye konuştu.

"KAZAYI ÖRTBAS ETMEK İÇİN BU AÇIKLAMALAR YAPILDI"

Müşküle köyünde oturan emekli öğretmen ve yazar Ercan Kavuk da, açıklamalara tepkisini sosyal medya üzerinden yaptı. Kavuk, bu tür açıklamaların kazayı örtbas etmek için yapıldığını savunarak, yola zeytinyağı dökülmediğini söyledi.

Öte yandan, kazayla ilgili soruşturmayı sürdüren jandarma ekipleri yolda yağ tespit edildiğini ancak bunun zeytinyağı olup olmadığının belirlenmediğini kaydettiler.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tamer Karadağlı İstanbul İznik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500

Yorumlar (11)

Dikkate almayin!bunun dotu kalkmis iyica:

Buda lavuklugun ta dik alasi kendi hatasini baskalarina mal etmeye calisiyor, bilmiyorsan kulanmayi binme motora , bugun elini kiran yarin . . . de kirar canim ,

22
3
yanıtYanıtla
ZOGOR:

BANA BAK TAŞFIRINMISIN FIRINDA TAŞMISIN YOKSA BAŞMISIN NESİN , HADİ ANLADIK YAPTIĞIN KAZAYI SANA YARDIM ETTİK SENİ GEREKLİ ŞEYE BİNDİRDİK YANİ HALİKOPTERE KOYDUK DAHA NE İSTİYOSUN , KENDİ BECERİKSİZLİĞİNİ GARİBAN ZEYTİN ÜRETEN KÖYLÜLEREMİ YÜKLEMEK İSTİYORSUN KEŞKE HİÇ KOŞMASAYDIK OTARAFA DOĞRU , ŞİMDİ HEMEN SENDEN ÖZÜR BEKLİYORUZ AMA SEN DİLEMESSİN ODA SANA KALMIŞ BİR AYIP OLUR , HADİ BAHALIM TEKİRARDAN GEÇMİŞ OLSUN ARTIK BUNDAN SONRA DİKATLİ SÜRERSİN MOTOFİLİNİ

14
2
yanıtYanıtla
ONUR TAN:

ZEYTİNYAĞI DEĞERLİDİR. . .

15
0
yanıtYanıtla
zogor:

evet zeytinyağı gerçekten değerlidir

yanıt0
yanıt0
ibow:

aynen çok değerli

yanıt0
yanıt0
zeytinolog:

En değerli yağ zeytinyağıdır. Her işe yarar.

yanıt0
yanıt0
hasan:

değerli yağdır zeytinyağı

yanıt0
yanıt0
Fantom Ali:

Dikkatsizliğimden oldu hata bende deseydi gözümüzde biraz daha büyüyecekti köylüler yağ dökmüşler deyince temelli küçüldü. Ben 69 yaşında 48 senelik şöförüm Türkiye nin neredeyse tamamını gezdim yollarda 1 gram zeytin yağı görmedim olayd hata bende değil anlamı çıkartılmaya uğraşılmış

7
4
yanıtYanıtla
hadi leeyyyn:

motoru süremiyorum diyemiyor bahane arıyor, düz yolda kaza yapmış

7
2
yanıtYanıtla
kapkara:

bilerek yağ ı kimse dökmez ama her gün onllar ca yağ götüren araç var haliyle yağ sızıp yola akacaktır kara yollarında mazotu yola mı döküyorlar ama he rtaraf mazot. .

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title