Haberler

Tamek Kahvaltım'dan Marmelat Şöleni

Güncelleme:

'Tamek Kahvaltım Marmelat' sofralardaki yerini aldı

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi Tamek Kahvaltım serisine tatlı bir üye daha eklendi. Çilekli ve vişneli birbirinden lezzetli iki seçeneğiyle tüketicinin beğenisine sunulan 'Tamek Kahvaltım Marmelat', Türk mutfağının geleneksel lezzeti marmeladı, dalından koparılan çilek ve vişnelerle yeniden sofralara taşıyor.

Kahvaltım serisiyle sabah sofralarına kurulan Tamek, ürün yelpazesini yeni lezzetlerle süslemeye devam ediyor. Kahvaltım serisine geçtiğimiz yıl eklediği kahvaltılık sos, kakaolu fındık kreması ve reçel çeşitleri büyük beğeni toplayan Tamek, şimdi de marmelat ile kahvaltılara renk katıyor.

Çilek ve vişneye yeni çeşitler eklenecek

Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini Kahvaltım serisinde biraraya getiren Tamek, yeni ürünü Tamek Kahvaltım Marmelat ile küçük büyük herkesin damak tadına hitap ediyor. Dalından koparılan çilek ve vişnenin tazeliğiyle tadı damaklarda kalan Tamek Kahvaltım Marmelat, kolay sürülebilen kıvamı sayesinde sabah kahvaltılarını ayrı bir zevke dönüştürüyor.

Yüzde 45 meyve oranı ile hem sağlık hem de doğallığı 350 gramlık cam kavanozlara sığdıran Tamek Kahvaltım, marmelatta ev yapımı lezzeti de garanti ediyor. Tamek, önümüzdeki aylarda çilek ve vişneye başta portakal olmak üzere yeni çeşitler ekleyecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title