Haberler

Tamamlanan Alt Yapısıyla Kahta Osb Yatırımcı Bekliyor

Yapımı ve fiziki alt yapısı tamamlanan Kahta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcı bekliyor.

Yapımı ve fiziki alt yapısı tamamlanan Kahta Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yatırımcı bekliyor.

Toplam 77 parselin bulunduğu bölgede 11 işletme faaliyet sürdürüyor. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, beraberinde AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Salih Fırat ile birlikte alt yapısı bitirilen ve yatırımcı bekleyen Kahta OSB'de incelemelerde bulundu. Vali Mahmut Demirtaş, Kahta OSB'nin son durumu ve ihtiyaçları hakkında Adıyaman milletvekillerini bilgilendirdi.

Kahta OSB'nin alt yapı çalışmaları için bugüne kadar 10 milyon liralık bir harcama yapıldığını vurgulayan Vali Mahmut Demirtaş, "Kahta OSB'miz tamamlanan alt yapısıyla yatırımcılarımızın mutlaka gelip görmeleri gereken örnek bir OSB'dir. OSB'miz günden güne gelişiyor. OSB içi yollar ile su deposu yapım çalışmaları bitirilmek üzeredir. 77 sanayi parseli oluşturulan Kahta OSB'de 25 parsel yatırımcılara tahsis edilmiş olup, şu anda gıda, tekstil ve mobilya sektöründe üretim yapan 11 tesisimiz faaliyete geçmiştir. 4 tesisin ise inşaatı devam etmektedir. 12 tesis ise proje aşamasındadır. OSB'mizde 450 kişi istihdam edilmektedir. Kahta OSB'nin havalimanına ve merkeze yakınlığı yatırımcılar için önemli bir avantaj sağlamaktadır. Kahta ilçemiz, huzuruyla, istikrar ve güveniyle yatırımcılarımızın istediği bir yerdir. Adıyaman ilimiz ülkemizdeki gelişmelere paralel olarak her geçen gün yaşam kalitesini artırarak, yeni büyük yatırımlar için umutların huzur ortamına bağlandığı bir ildir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Mahmut Demirtaş Adıyaman Kahta Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

ADIYAMAN''LI HASAN:

KAHTA İLÇEDİR YA PEKİ SAMSAT TA İLÇEDİR. HEMDE ADIYAMAN IN EN ESKİ İLÇESİDİR, 1960 YILINDA İLÇE OLMUŞTUR VE O TARİHTEN BERİ SAMSATIN BAŞINA MUSALLAT OLAN İKİ AİLE DANIŞIKLI DÖĞÜŞ YAPARCASINA BELEDİYEYİ İŞGAL EDİYORLAR BAKIYORSUN ADAMA İLKOKUL DİPLOMASINI BİR YERLERDEN ALMIŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BIRAKMIYORLAR, SAMSAT TUNNE KÖYÜ GİBİDİR İNANAN BANA BAK SİMDİ SAYIYORUM. TİCARİ TAKSİ YOKTUR, BELEDİYE OTOBÜSÜ YOKTUR, MAĞAZA YOKTUR, HİÇ BİR İMALATHANE YOKTUR, LOKANTA YOKTUR, DERSHANE YOKTUR. BANKALAR YOKTUR, TELEFON BAYİİLERİ YOKTUR, HATTA TUVALET YOKTUR YOKTUR YOKTUR AMA YAZIKLAR OLSUNKİ 1960 YILINDAN BERİ BİR AĞA ( ADI AĞA) ÇOCUĞU BELEDİYE BAŞKANI VARDIR NE OLACAK BU TUNNE SAMSATIN BUNLARDAN ÇEKTİKLERİ, BİLENİNİZ VARDI ARKADAŞLAR?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title