Haberler

Bursa'da Vandalizm: 30 Aracın Lastiklerini Kestiler

Güncelleme:

İnegöl'de gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler yol boyunca park halinde bulunan yaklaşık 30 aracın lastiklerini keserek zarar verdi.



Edinilen bilgilere göre, Turgutalp mahallesine hasta almaya giden 112 Acil Servis Ambulansı şoförü, Turgutalp Mahallesi Konyalı sokak üzerinde kişilerin otomobillere zarar verdiklerini fark ederek durumu emniyet ekiplerine bildirdi.

Belirtilen adrese giden emniyet ekipleri sokak üzerinde park halinde olan Yılmaz Adıgüzel'e ait 16 F 4890, Sedat Kardaş'a ait 16 CYH 60, Fevzi Dülger'e ait 16 F 5375 ve Hayati Adıgüzel'e ait 16 EK 654 plakalı araçların lastiklerinin bıçakla kesilmek suretiyle patlatıldığını gördü. Ekiplerin çevre cadde ve sokaklardaki incelemeleri sırasında Mahmut Esatbey Caddesi üzerinde yolun sağında park halinde olan 16 LV 566, 16 KHA 29, 16 PY 880, 16 BYP 97, 16 T 5502, 16 KLL 23, 16 PA 923, 16 F 7623 ve 01 PA 900 plakalı araçların yola bakan tarafındaki lastiklerinin de kesilerek zarar verildiğini tespit etti. incelemeler sırasında Fabrika Sokak üzerindeki araçlarla birlikte yaklaşık 30 aracın lastiklerinin kesilerek patlatıldığı tespit edildi.

İhbarın ardından mobese kameralarından belirtilen adresleri gören kamaralar incelemeye alındı ve 4 kişinin çevreye yakın olan Mahmut Esatbey caddesi üzerinde yürüdükleri görüldü. 4 kişi Emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınırken, araçların sahiplerine durumla ilgili bilgi verildi.

Aracının iki lastiği birden patlatılan Yılmaz Adıgüzel, "Aracımı her zamanki gibi kapımın önüne koydum. Misafirleri geçirmek için kapıya çıktığımda polisleri gördüm. Birde baktım benim aracım dahil olmak üzere sokak üzerinde park halinde olan araçların lastikleri kesilmiş. Sağlık olsun, yapacak bir şey yok. Yapanları Allah ıslah etsin" dedi.

Öte yandan, Olay Yeri İnceleme ekipleri sabah saatlerine kadar araçlar üzerinde inceleme yaparak, zarar veren kişi yada kişilere ait ipucu bulmaya çalıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turgutalp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title