Haberler

    Talisca: "Avrupa'dan Başımız Dik Ayrılıyoruz"

    Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Talisca, “Avrupa’dan başımız dik ayrılıyoruz.

    Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Talisca, "Avrupa'dan başımız dik ayrılıyoruz. Önümüzdeki sene bıraktığımız yerden devam edeceğiz" dedi.

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Vodafone Arena'da karşılaştığı Fransız ekibi Lyon'a penaltılarda 7-6 yenilerek turnuvadan elendi. Karşılaşmada iki gol atan Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Talisca, maçtan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bizim için büyük maç oldu. Takım olarak iyi mücadele ettik. Tempomuzu ve kalitemizi kabul ettirdik. 120 dakika taraftarımızın desteğinden dolayı teşekkür ederim. Bizim için iyi bir Avrupa yılı oldu. Kendimizi kabul ettirdik. İsmimizi duyurduk. Lige döneceğiz" şeklinde konuştu.

    "Üzerimizde iyi mücadelenin gururu var" Vodafone Arena'da iyi bir atmosfer olduğunu belirten Talisca, "İyi mücadele ettik. Bunun gururu var üzerimizde. Avrupa'dan başımız dik ayrılıyoruz. Önümüzdeki sene bıraktığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu.

    "Lige dönüp, mücadele edeceğiz" Lyon karşısında attığı iki golün hatırlatılması üzerine yıldız futbolcu, "Bugün bir kafa, bir ayakla gol attım. Kaçan bir pozisyon var. Daha iyi olabilirdik. Tabi ki üzüntü oluyor. Artık başımızı kaldıracağız. Hocamızı dinleyeceğiz. Lige dönüp, mücadele edeceğiz. Daha fazla gol atıp, takımıma daha fazla katkıda bulunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

    =================================================

    İhlas Haber Ajansı Resmi Web Sitesi

    >

    İhlas Haber Ajansı Sosyal Medya Adresleri

    >

    >

    >

    >

    İhlas Haber Ajansı hakkında

    İhlas Haber Ajansı'na ulaşmak için

    >

    Kaynak: DailyMotion.com / Yaşam

    İhlas Haber Ajansı Beşiktaş Lyon Yaşam Haberler

    Bakmadan Geçme

    SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title