Haberler

Talihsiz Kadının Cesedinde 30 Bıçak Darbesi Tespit Edildi

Güncelleme:

112 Acil Servis Ambulansı şoförü Hüseyin A., 21 yıllık eşini 30 yerinden bıçaklamış!

Adapazarı'nda dün sabah tartıştığı karısını bıçaklayarak öldüren 112 Acil Servis Ambulansı şoförü Hüseyin A., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Talihsiz kadının cesedinde 30 bıçak darbesi olduğu tespit edildi.

Adapazarı'nın Ozanlar Mahallesi'nde Pazar sabahı yaşanan olayda 112 Acil Servis ambulansı şoförü Hüseyin A., 4 çocuğunun annesi, 21 yıllık eşi Fatma A.yı bıçaklayarak öldürdü. 

7 YAŞINDAKİ KIZINI ODAYA KİLİTLEDİ

En küçük çocuğu 7 yaşındaki Şeyma'yı odasına kilitledikten sonra evden çıkmaya çalışan karısını çok sayıda bıçak darbesiyle öldüren Hüseyin A., 155 Polis İmdat hattını arayarak karakola teslim olmaya gittiğini söyledi.

Ekiplerin evinin sokağında yakaladığı Hüseyin A., sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

TALİHSİZ KADINDA 30 BIÇAK DARBESİ BULUNDU

Olayın hemen ardından 7 bıçak darbesiyle öldürüldüğü öğrenilen kadının ön otopsisinde vucüdunun çeşitli yerlerinde 30 bıçak darbesi olduğu görüldü.

Psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen Hüseyin A., Emniyetteki sorgusunda psikolojik ilaçlar kullandığını ve karısını öldürdüğü için çok pişman olduğunu söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Sakarya Cumhuriyet Savcılığına sevk edildi. Hüseyin A., kendisini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

stefanelsedat77@msn.com:

İHANETİN MAZERETİ OLMAZ USTAAAA !!! Sana yapılan yanlışı asla affetmeyeceksin...

3
28
yanıtYanıtla
BURCU*burcuualagoz@gmail.com:

Stefanel misin her ne haltsan. Daha önce çok ihanete uğradın galiba,bu tarz her haberde gocunuyorsun. Suçu her ne olursa olsun,bir insan başka bir insan tarafından öldürülemez. Bunu senin gibi beyin fukaraları idrak edemez elbette.

12
0
yanıtYanıtla
sedefya.24@hotmail.com:

ne ıhaneti tanıyomusun da bu şekilde yorum yapıyorsun sırf konuşmak için konuşmayın

8
0
yanıtYanıtla
ankaralımaho.06@hotmail.com:

arkadaşlar Allah kimsenin başına vermesin böyle olayları böyle şeyler kınanmaz kim bilir ne sıkıntıları vardı kimse kimsenin sıkıntısını bilmez Alla yardımcıları olsun

6
1
yanıtYanıtla
SAFİRkraker55@hotmail.com:

O çocuğa günah anasız kaldı. :((( Allah yardımcısı olsun Annesine de gani gani rahme eylesin o canavarın da Allah cezasını versin

2
0
yanıtYanıtla
CAN VATAN.@hotmail.com:

MEVLAM SEN BİZLERİ HAKSIZ YERE YASAK ETTİĞİN BİR CANA KIYAMAYA ÖLDÜRMEYE VE ÖLDÜRÜLMEYE NASİB ETME.YARABBİM ALLAHIM BİZLERE SENİN BİRER EMANETİN OLAN EŞLERİMİZE HAKSIZ YERE BİR KİNTİK BİLE VURMAKTAN BİZLERİ KORU.HER NE OLURSA OLSUN BİR HANIMEFENDİ ACİZDİR GÜÇSÜZDÜR.FITRATI BÖYLEDİR.O BAKIMA.ÖLDÜRMEK ÇÖZÜM OLMAMALI.HERDAİM KONUŞULARAK SORUNLAR HALLEDİLMEYE ÇALIŞILMALI AMA ÖLDÜRMEYEK OLMAMALI.BİR BAYANIN BUŞEKİLDE CAN VERMESİ YAVRULARNINN YETİM KALMASI KADAR ACI ÜSTÜNE ACI OLMUŞ BİR OLAYDIR.

2
0
yanıtYanıtla
fadimefeyza_akgul58@hotmail.com:

psikolojik ilaçlar kullanıyor diye belirtiyor haberde . doğru oku stefanel!! o kadının çocukları var. iftira atmak senin gibi yolbiilmez arkasından haberi olmaz ele gelince racon kesen kardan adam kabadayısına düşmedi. kabadayılık yiğitlik. mazlumun yanında olmak doğruyu hk için halkın için haykırmak.

2
0
yanıtYanıtla
elifsu dumanumudum_14-12@hotmail.com:

ne ihaneti ya ne bikliyosunuzda konuşuyosunuz ihanet falan yok adam hasta okadar 4 tane çocuk yazık degilmi onlara ya en küçüğü annesiz hiç yapamazmış vicdansız nasıl bıraktın o evlatları annesiz ALLAH mmekanını cennet etsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title