Haberler

Talihli, Anahtarını Törenle Teslim Aldı

Güncelleme:

Henkel'in Migros ile yaptığı Nissan Qashqai kampanyası sonuçlandı;

Tüm dünyada Çamaşır, Ev Bakımı, Güzellik ve Bakım ile Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş alanında lider marka ve teknolojileriyle faaliyet gösteren Henkel'in 1 kişiye çekilişle Nissan Qashqai araba hediye edeceği Migros kampanyası sonuçlandı. Yapılan çekiliş sonunda arabayı İstanbul'dan Suna İçli kazandı.

Henkel, temizlikte kaliteyi seçen hanımları çeşitli dönemlerde gerçekleştirdiği kampanyalarla ödüllendirmeyi sürdürüyor. Migros mağazalarından Henkel'in; Persil, Tursil, Vernel, Perwoll, Pril, Bref, Dixi, Clin ürünlerinden birlikte ya da tek seferde 25 TL ve katları tutarında alışveriş yapan Money Club Kart ya da Money Visa özellikli kart sahiplerine Nissan Qashqai (1.6 VISIA 4X2) araba için bir çekiliş hakkı veren kampanyasının kazananı belli oldu. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişle arabanın sahibi olan Suna İçli için anahtar teslim töreni , Migros Ataşehir Genel Müdürlük Binası'nda yapıldı. Migros ve Henkel yetkililerinin de katıldığı törende talihli Suna İçli, anahtarı Persil markasının yüzü değerli sanatçı Pınar Altuğ'dan teslim aldı.

Anahtar teslim törenine Migros adına; Migros Grubu Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Grup Müdürü Aysun Zaman ve Migros Merkez Satış Grup Müdürü Cem Tunçay katıldı. Henkel'i ise Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakımı Pazarlama Müdürü Işıl Nergiz, Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakımı Zincir Mağazalar Müdürü Yavuz Dalkılıç, Türk Henkel Çamaşır ve Ev Bakımı Ticari Pazarlama Müdürü Pırıl Unutkan temsil etti.

Henkel'in Migros mağazalarında gerçekleştirdiği bu kampanya yoğun ilgi görürken toplam 37.682 kişinin katılım gösterdiği açıklandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Nissan Migros Henkel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title