Haberler

Talih Kuşu Aydın'a 25 Milyon TL Getirdi

Güncelleme:

Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği Yılbaşı Özel Çekilişi'nde, 50 milyon liralık büyük ikramiyenin çıktığı çeyrek biletlerden ikisinin Aydın'da satıldığının öğrenilmesi üzerine, kentte herkesin gözü büyük ikramiye sahiplerine çevrildi.

GÖZLER BİLET SAHİPLERİNDE

50 milyon liralık büyük ikramiye 2692160 numaralı bilete isabet etti. İkramiyenin çeyrek bilete çıktığı ve biletlerin 2'sinin Aydın, diğerlerinin Ankara ve Niğde'de satıldığı belirtildi. Talihlilerden ikisinin Aydın'da olduğunu öğrenen vatandaşların gözü bilet sahiplerine çevrildi. Talihliler şu ana kadar ortaya çıkmazken, biletlerine ikramiye isabet etmeyen vatandaşlar zengin olma hayallerini sonraki yıllara bırakmak zorunda kaldı.

Aydın'da inşaat işçisi olarak çalışan Enver Göktepe, Milli Piyango'nun 2171 nolu bayisi Emine Kaçmaz'ın ablası olduğunu ve ona yardım etmek için seyyar olarak bilet sattığını söyledi. Büyük ikramiyeyi kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Göktepe, "Her yıl başı öncesi seyyar olarak Aydın'da bilet satıyorum. Bu yılbaşında da 269 ile başlayan seriyi ben sattım. Bundan 2-3 sene önce de ablamın eşi büyük ikramiye çıkan bileti satmış. Büyük ikramiye çıkan talihlinin parasını iyi yerlere kullanmasını istiyorum. Paranın kime çıktığının önemi yok, önemli olan hayırlı yere kullanılması. Benim kendisinden bir beklentim yok, sadece kendi sağlığına dikkat etsin" dedi.

Biletine ikramiye çıkmayan vatandaşlar büyük ikramiyeyi kaçırdıklarına üzülürken, bazıları da para yerine sağlık ve mutluluğu tercih ettiler. Eşinin isteği üzerine bilet almadığını, ancak büyük ikramiyenin Aydın'a çıkması üzerine pişman olduğunu söyleyen Mehmet Akyol, "Her yıl bilet alıyorduk, fakat bu yıl büyük ikramiye bize çıkmaz diye almadık. Büyük ikramiyenin Aydın'a çıktığını duyunca bilet almadığıma pişman oldum. Çıkan kimse parası hayırlı olsun, inşallah güzel yerlere kullanır" diye konuştu.

İkramiyenin Aydın'a çıkmasına sevindiğini belirten Semiha Aytur isimli vatandaş ise "İnşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır, kime çıktığını merak etmiyorum. Umarım sonunda para onu delirtmez. Aydın'a büyük ikramiyenin tekrar çıkması bir asır sonra olur herhalde. Eşim bir tane bilet almış. Uyandığında bileti kontrol etti ve ikramiye çıkmadığını öğrenince üzüldü. Benim için paranın önemi yok, bir lokma ekmeğimiz olsun, ağzımızın tadıyla yiyelim" ifadelerini kullandı.

Büyük ikramiye çıkan çeyrek bilet serisinden kendisinin de aldığını kaydeden esnaf Mustafa Kara ise "Benim biletimin son üç rakamı farklı. Bana çıkmamasına üzüldüm. Ancak bu çevreden bir kişiye çıkmasına çok sevindim. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milli Piyango İdaresi Yılbaşı Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title