Haberler

Talha Uğurluel ile Benim Tarihim" Söyleşisi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Talha Uğurluel'in sinevizyon sunumu- Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu'nun konuşması- Hasan Davulcu'nun Talha Uğurluel'e hediye takdimi- Öğrencilere hediye takdimi "Talha Uğurluel ile Benim Tarihim" söyleşisi Erzurum'da, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu "Talha Uğurluel ile Benim Tarihim" söyleşisi düzenledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Talha Uğurluel'in sinevizyon sunumu- Kredi Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu'nun konuşması- Hasan Davulcu'nun Talha Uğurluel'e hediye takdimi- Öğrencilere hediye takdimi "Talha Uğurluel ile Benim Tarihim" söyleşisi Erzurum'da, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu "Talha Uğurluel ile Benim Tarihim" söyleşisi düzenledi.Talha Uğurluel, Atatürk Üniversitesi Nenehatun Kültür Merkezi'ndeki söyleşide, Çanakkale Savaşları, Osmanlı ve Selçuklu tarihi ile dünya tarihine yön vermiş Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman, Yavuz Sultan Selim gibi padişahların bilinmeyen yönlerini anlattı.Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Hasan Davulcu, AA muhabirine, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın talimatıyla düzenledikleri söyleşinin ilkini Edirne'de gerçekleştirdiklerini belirtti.Davulcu, "Projenin amacı, biz kimiz, nereden geldik, dünya için ne ifade ediyoruz, Mekke ve Medine ile bağlantımız ne? Aslında kendimizi tanımamız için yapılan projeler. Öğrencinin kendisini yaşadığı coğrafyaya, ülkesine ve dünyaya ne ifade ettiğini anlatmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Yurtlar Kurumu Talha Uğurluel Hasan Davulcu Erzurum Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title