Haberler

Talas'ta Yaptırılan İmam Hatip Okulu Tanıtıldı

Talas ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi, Talas Belediyesi ve hayırsever Başbuğu Ailesi işbirliğiyle yaptırılan Anadolu imam hatip lisesi ve ortaokulu tanıtıldı.

Talas ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi, Talas Belediyesi ve hayırsever Başbuğu Ailesi işbirliğiyle yaptırılan Anadolu imam hatip lisesi ve ortaokulu tanıtıldı.

Talas'ın Başakpınar Mahallesi'nde yaptırılan Fatma-Yüksel Başbuğu Ananolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulunun tanıtımı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve hayırseverlerin katılımıyla yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tanıtım etkinliğinde yaptığı konuşmada, okulun yapımını üslenen hayırsever Başbuğu ailesine teşekkür ederek, Kayseri'nin hayırseverlikte eğitime verdiği katkıların Türkiye'ye örnek olduğunu belirtti.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da ilçede eğitim yatırımları alanında geçen yıl rekor kırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Büyükşehir belediyemiz, hayırseverlerimiz ve belediyemiz ile 6 okulu hizmete açtık. Talas'ta en büyük sorun olan okul sorununu çok şükür çözmüş olduk. Yeni imar revizyonumuz ile 13 yeni okul yapıyoruz. Talas, eğitim öğretim ve kültür ilçesi olmaya devam edecek. Talas, nitelikli eğitim öğretim faaliyetleriyle büyük bir mesafe kat etti. Özellikle cami, okul, sağlık ocakları temel ihtiyaçlardı. Bunları yeni yatırımlarla tamamlamaya devam ediyoruz. Hizmetlerimiz devam edecek."

Konuşmaların ardından hayırseverlere teşekkür plaketi ve çiçek verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Fatma Yüksel Başakpınar Talas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title