Haberler

Talas Personeline Sağlık Taraması

Talas Belediyesi’nde görevli 175 memur, sözleşmeli memur ve işçi, sağlık taramasından geçirildi.

Talas Belediyesi'nde görevli 175 memur, sözleşmeli memur ve işçi, sağlık taramasından geçirildi.

Yapılan çalışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, personelin iş veriminin yanında iş sağlığı ve güvenliği konularında da yanlarında olduklarını söyledi. İnsan Kaynakları Müdürlüğünce 'iş sağlığı ve güvenliği' kapsamında gerçekleştirilen sağlık taramasının önemine dikkat çeken Başkan Palancıoğlu, "Personelimizin sağlığı ve iş güvenliğini önemsiyoruz. Çünkü sağlıklı ve donanımlı personel, yüksek kaliteli iş verimi demek. Bu nedenle geçtiğimiz günlerde işçilerimize yönelik gerçekleştirilen sağlık taraması şimdi de memur ve sözleşmeli memurlara yapıldı." dedi.

Taramayla amaçlarının çalışanların genel sağlık durumlarının tespiti ve fark edilebilecek hastalıkların erken tanısını yapmak olarak açıklayan Başkan Palancıoğlu, "Çalışanlarımız işitme, akciğer vb. gibi önemli konularda testten geçiriliyor. Erken tanı ve tedaviyle zamanında tespit edilen olumsuz bir durumun ölümcül sonuçlar doğurmadan önüne geçiliyor. Bu nedenle yılda bir kez personeli sağlık taramasından geçiriyoruz. Çalışanlarımızın sağlıklı ve mutlu oluşu bizleri de mutlu ediyor. Herkese sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title