Haberler

Talas Kepez Mahallesinde Parke Çalışması

Talas Belediyesi Kepez Mahallesinde Cadde ve sokaklara 5 bin metrekare kilit parke döşendi.

Talas Belediyesi Kepez Mahallesinde Cadde ve sokaklara 5 bin metrekare kilit parke döşendi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, sonbaharın yerini kışa bırakmaya hazırlandığı şu günlerde teknik birimlerdeki çalışmalarının son sürat devam ettiğini söyledi. Başkan Palancıoğlu, yukarı mahallelerin merkez ile arasındaki hizmet farkını hızla gidermeye çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda yol, asfalt ve kilitli parke gibi hizmetlerin yoğunluğuna dikkat çekti.

Kepez Mahallesinde özellikle yolların kilitli parke yapılması gibi bir ihtiyacının olduğunu ifade eden Başkan Palancıoğlu, "Belirli periyotlarla bir araya geldiğimiz mahalle sakinlerimizle yaptığımız görüşmeler sonucu, buranın kilitli parke ihtiyacını belirledik. Bu kapsamda 5 bin metrekare kilitli parke yapımı gerçekleştirdik. Kış gelmeden tamamladığımız yollar sayesinde vatandaşımızı çamur ve tozdan kurtardık. Kepez'e hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu yukarı mahallelerdeki yol, kaldırım, kilit parke, bordür gibi teknik hizmetlerin havaların elverdiği ölçüde kar yağana kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

(SK) - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title