Haberler

Talas Belediyesi Asfalt Yapımına Ramazan'da da Devam Ediyor

Talas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, sıcakların artmaya başladığı Ramazan ayında da yol yapım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Talas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, sıcakların artmaya başladığı Ramazan ayında da yol yapım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Ekiplerin nüfusun yoğun olduğu mahallelerden Mevlana'daki Mevlana İlkokulunun bağlantılı cadde ve sokaklarındaki çalışmalarını yerinde inceleyen Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, çalışanlarla yakından ilgilendi.

Başkan Palancıoğlu, Mevlana Mahallesinin en büyük ihtiyaçlarından birinin okul olduğunu belirterek, "Şu anda Mevlana Mahallemizde Bademli Caddesindeyiz. Okulumuz inşallah yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek. Büyükşehir Belediyemizle birlikte koordinasyon halinde okulumuzu tamamladık. Okulumuz özel okul gibi çok modern bir yapıda oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Çelik Bey'e teşekkür ediyorum. Şimdi okulumuzun çevre düzenine sıra geldi. Bu kapsamda da Bademli Caddemiz ile ara sokakların asfaltlama çalışmaları devam ediyor." dedi.

Yaz mevsiminde belediyelerin en çok faaliyet gösterdiği alanların başında yol yapım ve kaldırım çalışmalarının geldiğine işaret eden Başkan Palancıoğlu, "Kayseri'nin en büyük mahallesi olan Mevlana Mahallesindeki ihtiyaçlara yetişmeye çalışıyoruz. Ramazan ayında emeği geçen bütün personelimize teşekkür ediyorum. Hizmetin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bademli Mevlana Talas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title