Haberler

Taksim Meydanı'nda Kuş Kurtarma Operasyonu

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM- Özgür EREN İSTANBUL DHATaksim Meydanı'nda tramvayın yüksek gerilim hattında ayağına file dolanınca mahsur kalan güvercin, itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile kurtarıldı.

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM- Özgür EREN İSTANBUL DHA

Taksim Meydanı'nda tramvayın yüksek gerilim hattında ayağına file dolanınca mahsur kalan güvercin, itfaiye ekiplerinin çalışmaları ile kurtarıldı.

İstiklal Caddesi girişinde tramvayın yüksek gerilim hattında ayağına file takılmış bir güvercin olduğunu görenler durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Ayağına plastik file takılan ve çırpınarak kurtulmaya çalışan kuş uzun süre kurtarılmayı bekledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tramvay hattındaki elektrik nedeniyle güvercine müdahale edemeyince tramvay görevlilerinden yardım istendi. Tramvay hattının elektriğinin kesilmesiyle kuşun ayağındaki file kancalı sopa ile kurtarıldı. Ayağındaki fileden kurtulan güvercin ise özgürlüğüne kavuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taksim 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title