Haberler

Kız Arkadaşıyla Kavga Eden Engelli, Raylara Atladı; Metro Seferleri Bir Süre Yapılamadı

Güncelleme:

Taksim Metrosu'nda görme engelli M.Y. kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra hareket halindeki trenin altına atladı. M.Y. yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Seferler yaklaşık 1 saat yapılamadı.

İstanbul Taksim Metrosu'nda bir kişi intihar girişiminde bulundu. Hareket halindeki trenin altına atlayan şahıs yaralı olarak kurtarıldı. Seferler bir süre aksadı. Yolcular "Teknik arıza" anonsu yapılarak metrodan çıkartıldı.

KIZ ARKADAŞIYLA KAVGA ETTİ

Edinilen bilgiye göre, Taksim Metro İstasyonu'nda akşam saatlerinde görme engelli bir kişi intihar girişiminde bulundu. Kız arkadaşıyla kavga ettiği öğrenilen M.Y. (23), aniden hareket halindeki metronun önüne atladı. Olay nedeniyle metro seferleri dururken istasyona polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Metro istasyonundaki yolcuların boşaltılması sırasında olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmasıyla genç şahıs yaralı olarak kurtarıldı. Genç şahıs ambulansla hastaneye kaldırılmasının ardından metro seferleri normale döndü.

RAYLARA ATLAYAN KİŞİ YARALANDI

Trafik uzmanı Murat Kazanasmaz, raylara atlayan kişinin yaralı olduğu bilgisini paylaştı.

ŞİŞLİ-YENİKAPI SEFERLERİ DE YAPILAMADI

Beyaz Masa, metronun Hacıosman-Şişli arasında yapıldığını, Şişli-Yenikapı arasında seferlerin bir süre aksadığını duyurdu.

SEFERLER TEKRAR BAŞLADI

Saat 18.45 itibariyle Taksim metrosu seferleri tekrar başladı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Taksim Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title